Moving you forward
0174 350 350Contact

Klantcase | Grand Hotel Voncken

De juiste telefoonoplossing voor Grand Hotel Voncken 

In het hart van Valkenburg vind je Grand Hotel Voncken Valkenburg dat in 2016 haar 125-jarig jubileum vierde. Het hotelwezen is een markt waarin snelle reactie en communicatie belangrijk is. Wat is de juiste telefoonoplossing voor een hotel wat 24/7 bereikbaar moet zijn? 

Lees hier meer over de gekozen oplossing

De telefooncentrale van nu

“We willen onze gasten de best mogelijke beleving bezorgen in ons hotel. Zij verwachten van ons dat we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn. Dankzij Hosted Telefonie zijn we 24/7 bereikbaar voor onze gasten. We zijn nu flexibeler, effectiever en besparen veel tijd en kosten,” vertelt Tom Pijls, Directeur Grand Hotel Voncken.

Hosted Telefonie is een Voice over IP (VoIP) oplossing. Je belt met Hosted Telefonie over een internetverbinding via een telefooncentrale in de cloud. Dit zorgt voor gegarandeerde bereikbaarheid en continuïteit, up-to-date techniek, goede beveiliging en enorme flexibiliteit. 

Juiste telefoonoplossing

“Om met een klein team 24 uur bereikbaar te zijn is het noodzakelijk om gebruik te maken van de juiste telefonieoplossing,” aldus Tom. “We hadden een zeer verouderde telefooncentrale, waarmee we veel storingen ervaarden. Zo sprong de centrale regelmatig opeens in de nachtstand. We konden wel doorverbinden naar interne nummers, maar niet naar externe lijnen, dus ook niet naar mobiel. We waren vaak veel tijd kwijt om een collega te bereiken, omdat je dan eerst moest weten waar hij of zij precies was. In de nachtelijke uren waren we soms zelfs slecht bereikbaar voor onze gasten.” Een doorn in het oog voor organisaties zoals die van Tom. 

“Met de Hosted Telefonie oplossing zijn we nu 24/7 goed bereikbaar. In de nacht krijgt de nachtportier alle telefoontjes doorgeschakeld op zijn mobiel. Zo slapen we allemaal een stuk geruster.” aldus Tom Pijls, Directeur Grand Hotel Voncken. 

Altijd bereikbaar zijn

Telefonie is niet meer weg te denken in ons bestaan. Bereikbaar zijn 24/7 is voor organisaties als Grand Hotel Voncken, maar ook vele anderen onmisbaar. Op basis van de specifieke wensen en behoeftes, hebben wij ook de ideale telefoonoplossing voor jouw organisatie.

Haal jij al het beste uit jouw telefoonoplossing? 

Doe de telecomscan