Moving you forward
0174 350 350Contact

Technische beveiliging

Vrij en veilig werken met slimme beveiligingsopties

Goed beschermd tegen cyberincidenten? Dan voldoet een antivirusprogrammaatje niet meer. Je hebt een set sterke maatregelen nodig rond mensen, data en infrastructuur. Niet achteraf en defensief, maar vooraf en pro-actief. Onze krachtige beveiligingsoplossingen bewegen met je mee, zodat je medewerkers altijd overal vrij en veilig kunnen werken.

Identiteits- en toegangsbeheer

‘Zeg mij wie of wat je bent’

Wie wil er toegang tot je systemen? Een betrouwbare medewerker of iemand met kwade bedoelingen? Is alles voor hem of haar toegankelijk? En wat neemt deze mee naar binnen aan eventuele ‘bedreigingen’? Die vragen moet je beantwoorden vóór je iemand toegang verleent tot je systemen, applicaties en data.

Met onze oplossingen helpen we je om medewerkers en apparaten vooraf te identificeren, zoals met geavanceerde inlogmethoden en met screeningsmogelijkheden om te zien of het device waarmee wordt ingelogd bekend en veilig is. De opties voor identiteits- en toegangsbeheer zijn talrijk; wij zorgen dat ze ook snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn.

Mobile Device Management

Beheer tot in de puntjes geregeld

Al die laptops, tablets en smartphones! Het zijn evenzoveel denkbare datalekken en kwetsbare toegangen tot je systemen. We begrijpen je zorg en ont-zorgen je met ons mobile device management. Met deze technische oplossingen kun je op afstand alle mobiele werkplekken én desktops instellen, monitoren, beheren en beveiligen. Vooraf stel je zaken in als e-mail, identiteitscontrole en gebruiksbeperkingen. Tijdens het gebruik, monitor je wat er op de devices gebeurt. En in geval van nood vergrendel of wis je de apparaten. Je medewerkers zijn dus optimaal productief op het device van hun keuze, terwijl jij op afstand de regie voert over de veiligheid ervan.

Beveiligde infrastructuur

Robuuste zekerheid bouwen en behouden

Of je nu in de cloud werkt, on-premise of hybride, ook je ICT-infrastructuur vereist beveiliging. Het voordeel van werken in de cloud is dat je provider die beveiliging optimaal regelt: met beveiligde datacenters en servers, en ingebouwde beveiligingsopties. Werk je (gedeeltelijk) on-premise dan is er meer werk aan de winkel. In beide gevallen hebben we alle opties die aansluiten bij jouw behoefte aan zekerheid. Daarnaast kunnen we met gebruik van Artificial Intelligence en geautomatiseerde monitoring aankomende bedreigingen snel detecteren en effectief reageren. Met regelmatige vulnerability-scans monitoren we of je ICT-infrastructuur nog steeds even robuust is. Dat geeft zekerheid.

Meer weten over onze cloud-mogelijkheden?

Lees meer

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.