Moving you forward
0174 350 350Contact

Werken bij Venéco

Venéco. De leukste werkgever in IT- en telecom.

Professionals met plezier! Dat zijn je ruim 160 collega’s bij Venéco. IT- en telecom- en securityspecialisten in al hun vezels. Gedreven. Creatief. Probleemoplossend. En héél prettig om mee samen te werken. Zin om mee te maken? In baan of stage? Wij leren je graag kennen. Wie weet loop jij hier binnenkort rond als onze collega! 

Kom werken bij ons!

Laat zien wat je in huis hebt. Join #teamforward

Moving you forward
Bouw aan jouw toekomst!

Wij investeren met plezier in jouw groei en ontwikkeling

Sinds 2022 zijn wij completer dus beter: één sterk team, met alle oplossingen voor ICT, telefonie en cyberveiligheid onder één dak. Flexibel en futureproof. Daardoor ligt ook voor jou de toekomst bij ons open. Kom jij met je talenten bij ons aan boord? Dan kun je alle kanten op – letterlijk. Wij investeren met plezier in jouw groei en ontwikkeling, en in de samenwerking met elkaar. Daarnaast staan er vrijmibo’s, teamuitjes, een vitaliteitsprogramma en búitengewoon goeie koffie bij ons op het werkmenu. Geserveerd met een stevige dosis humor. Denk jij dat jouw talent kan bijdragen aan onze groei en ambities? Bekijk hier de vacatures!

Raymond aan het woord: “Ik heb het heel erg naar m’n zin! Venéco is een leuke werkgever omdat het team dat er werkt een zeer hechte band heeft. Dit geeft me vertrouwen. Ik kan hierdoor namelijk terugvallen op mijn collega’s met vragen of andere zaken. Daarnaast is Venéco een organisatie die staat voor de werknemer.” aldus Raymond, ICT Strategy Consultant bij Venéco sinds 2019. 

Nu al enthousiast?

We maken graag kennis met je! Stuur jouw gegevens naar ons toe en we nemen snel contact met je op. 

CV & Motivatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Venéco in beeld

Sollicitatie Procedure

In 6 stappen van sollicitatie naar collega

Stap 1

Sollicitatie

Stuur jouw motivatie en CV naar ons via de link bij de vacature of via werken@veneco.nl. De eerste stap is gezet! Twijfel je nog of heb je vragen? Bel Shalini en zij legt het je graag uit! Liever appen? Mag ook! Dit kan naar 06 13 86 46 21

Stap 2

Uitnodiging

Wanneer we de klik zien en jouw kwaliteiten passen bij onze organisatie, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Sanne belt jou om een afspraak te maken. Dit doen we doorgaans binnen 2 werkdagen. 

Stap 3

Op de koffie

Het kennismakingsgesprek zal plaatsvinden in Wateringen. Het gaat om een eerste indruk en we zijn heel benieuwd naar wat jij verwacht van ons als werkgever. Wanneer ben jij gelukkig op je werk? Uiteraard informeren we je ook over de functie, je collega’s en onze klanten.  

Stap 4

Het tweede gesprek

Ben jij en zijn wij na het eerste gesprek nog steeds zo enthousiast? Dan is het tijd voor het tweede gesprek. Dit is vaak een verdiepingsgesprek over de betreffende functie met jouw nieuwe directe collega. 

Stap 5

Voorstel

Pas jij binnen ons team en passen wij bij jouw wensen en ambities die je hebt voor de toekomst? Kortom, van beide kanten springen alle lichten op groen? Dan zullen we je een passend voorstel doen.  

Stap 6

Welkom aan boord!

Wij kijken uit naar je eerste werkdag bij ons!  

Geïnteresseerd in werken bij ons? Neem een kijkje tussen onze vacatures! 

Ontdek de kansen die op jou wachten. Samen gaan we vooruit, waar wacht je nog op? 

Tot snel!
Neem contact met een van onze collega's op.