Moving you forward
0174 350 350Contact

Meer cloud: Microsoft Azure & andere cloud varianten

Elke ICT-oplossing moet je organisatie verder helpen

De moderne werkplek met Microsoft 365 is een goed uitgangspunt. Maar je organisatie heeft vast ook specifieke behoeften, die aanvullende ICT-oplossingen vragen. Daarom zoeken we samen naar het krachtigste samenspel tussen ICT en je organisatie. Voor het optimale resultaat.

Microsoft Azure

Sterke toekomstbestendige publieke cloud

Alle cloudopties bij de hand, om voor je organisatie de beste oplossingen te ontwikkelen – dat is Microsoft Azure. Deze snelst groeiende cloud ter wereld is eigenlijk een Platform As A Service (PAAS) met honderden publieke clouddiensten, zoals servers, netwerkoplossingen, opslag, databases en business intelligence. Net als iedere cloud is Microsoft Azure schaalbaar en flexibel. Oneindig in opslag. Absoluut veilig volgens de strengste internationale regelgeving voor databescherming en privacy. Betrouwbaar in continuïteit en sterk in data-analyse. En vooral toekomstbestendig! We laten je graag zien hoe we met Microsoft Azure unieke maatwerkoplossingen kunnen ontwikkelen waarmee jouw organisatie de toekomst aankan.

De beste basis voor Microsoft Azure-toepassingen is de moderne werkplek. Hoe dat werkt voor jou? 

Ontdek onze aanpak
De private cloud

Voor maatwerk met veel extra zekerheid

Heb je behoefte aan meer maatwerk en meer zekerheid, dan kan een private cloud een goede keuze zijn. Bij een private cloud staan al jouw applicaties en bestanden op een afgeschermd deel van een server, waar alleen jouw organisatie gebruik van maakt. Zo’n private cloud kunnen we helemaal volgens jouw eigen voorwaarden en specificaties inrichten. Met bijvoorbeeld extra functionaliteiten of met meer flexibiliteit, snelheid, stabiliteit en beveiliging. De continuïteit is gegarandeerd, omdat je hele digitale omgeving gespiegeld staat op meerdere servers. Een private cloud kan een extra krachtige oplossing worden, door deze te combineren met toepassingen op locatie (hybride oplossingen).

Onze Virtual Workspace

Een ontzorgende private cloudoplossing

Onze Virtual Workspace is een private cloudoplossing waarmee we je volledig ontzorgen, volgens onze eigen hoge standaarden. Applicaties, zoals Microsoft 365, én besturingssystemen staan op servers in onze eigen datacenters en worden op afstand door ons beheerd (met Azure Virtual Desktop / Windows Desktop Virtualisatie). Je medewerkers komen via slechts 1 app vanaf hun devices in de vertrouwde digitale omgeving van je organisatie. Daar vinden ze op een virtueel bureaublad herkenbaar alle noodzakelijke bedrijfs-ICT. Je hebt bovendien het gemak en de zekerheid van extra beveiliging, stabiele verbindingen, de laatste software-updates, goed bereik, dagelijkse backups, toegang tot een Servicedesk en heldere afspraken over beheer.

Onafhankelijk on-premises

De meerwaarde van ICT onder je eigen dak

On-premise is de ICT zoals we die sinds het begin kennen. Alle hardware (computers, servers, printers) staat op je eigen locaties en alle software op je eigen computers. Dat vraagt veel inbreng van je organisatie, zoals investeringen, (data)beveiliging, netwerkonderhoud en softwarebeheer. Daar staan natuurlijk voordelen tegenover. Je bent niet afhankelijk van derde partijen en je hebt alles in eigen hand, zoals de controle over je data. On-premise oplossingen zijn vooral handig als je medewerkers altijd op 1 locatie werken. Of als je veel met eigen industriële toepassingen of zware software werkt. We helpen je graag met de beste product-prestatie-combinaties voor on-premise oplossingen met meerwaarde.

Onderscheidend hybride

Het krachtige maatwerk van de toekomst

Hybride oplossingen combineren verschillende cloudoplossingen met elkaar, of cloudservices met lokale (on-premise) toepassingen. Zoals een private cloud met de business intelligence van Microsoft Azure. Of de moderne werkplek met lokale servers voor beveiligde data-opslag. Hiermee wordt je ICT een onderscheidende factor van betekenis voor je organisatie. Je bundelt immers de flexibiliteit en schaalbaarheid van een cloudoplossing met de veiligheid, controle en bedrijfsspecifieke aspecten van een on-premise oplossing tot een krachtig geheel. Absoluut maatwerk, dat we graag voor je regelen! Deze hybride oplossingen worden wel de oplossingen van de toekomst genoemd; bij ons heb je er nu al voordeel van.

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Klantcase

Klantcase | TLN

Werken in de cloud

Lees meer
Blog

Zo maak je van hybride werken een succes

Lees meer
Blog

Digitale transformatie raakt alle haarvaten van de organisatie

Lees meer

Sterke strategische partners

Om jouw ICT te laten werken, zorgen we natuurlijk voor een compleet aanbod. Inclusief de gewenste hardware. Zoals voor persoonlijke werkplekken (PC, laptop, thin cliënts, tablet, smartphone, headset op basis van BYOD of COYD); voor de gezamenlijke werkplekken en vergaderruimtes (audio- en video-faciliteiten); voor internetverbindingen (WiFI, routers, etc); voor print- en scan-oplossingen (MFP); voor servers, opslag en back-up. Om je de beste oplossingen met de hoogste kwaliteit te bieden, werken we samen met sterke strategische partners als HP, Apple, enzovoorts.

Wil je meer lezen over onze sterke strategische partners? 

Ontdek onze partners