Moving you forward
0174 350 350Contact

De juiste provider voor je zakelijke aansluiting.

Hoe kies je het juiste mobiele abonnement?

Mobiele telefonie is een onmisbaar onderdeel voor elke organisatie. Of het nu gaat om medewerkers onderling of contact met de klant, een goede bereikbaarheid is cruciaal. Door slimme keuzes te maken, haal je het beste uit jouw (mobiele) telefonienetwerk. En om je daar bij te helpen, vul je heel eenvoudig onze Telecomscan in.

Start Scan

Betrouwbare telefonie

Die werkt voor jou
Telecomscan

Van analyse tot integratie

Door eerst de Telecomscan in te vullen, krijgen we een mooi inzicht in jouw organisatie op het gebied van telefonie. We brengen de huidige situatie in kaart en kijken naar de toekomstige mogelijkheden voor het mobiele telefoonnetwerk. Vervolgens presenteren wij de beste opties voor jou. Na het maken van een keuze, regelen wij de deal met de provider, leveren wij de toestellen en integreren wij alles in jouw bedrijfsvoering, inclusief reparatieservice.

Start scan
Klantcase

Snel vooruithelpen zodat je nooit stilstaat

Een goede bereikbaarheid en stabiele verbinding tussen de telefooncentrale en chauffeurs, zijn van cruciaal belang voor BIOS Groep. Het vervoeren van passagiers van punt A naar B is de kern van hun dienstverlening, waarbij snel anticiperen de extra service is die zij bieden.

Om dit te realiseren, hebben wij voor BIOS Groep gezorgd dat elk voertuig is uitgerust met een nieuwe Vodafone SIM-kaart die is verbonden met de telefooncentrale. Op een efficiënte en snelle manier werden de simkaarten in alle bussen, taxi's en andere voertuigen gewisseld en konden chauffeurs snel weer op pad met hun passagiers.

Geïnteresseerd hoe Venéco en Vodafone dit project hebben aangepakt? Bekijk dan de video!

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)