Moving you forward
0174 350 350Contact

Over Venéco - Het gemak van alle ICT onder één dak

Al 30 jaar maken we als ICT-partner het verschil

Wij leveren ICT-diensten ‘met benefits’. Bij ons krijg je vanzelfsprekend deskundigheid. En natuurlijk ook betrokkenheid en bevlogenheid. Maar je krijgt vooral een partner die oog heeft voor jouw toekomst! En die daar met passie 30 jaar ervaring en kennis voor inzet.

Menselijk. Zonder gedoe.

ICT zoals het bedoeld is
Moving you forward

De meerwaarde van werken met plezier

Je organisatie en je medewerkers met plezier laten groeien in hun prestaties en succes. Dat is onze drijfveer en daarin willen we voor jou het verschil maken: organisaties en mensen in beweging brengen met ICT die werkt. Daarom beginnen we altijd met luisteren naar je wensen, behoeften en doelstellingen. Vanuit onze kennis en expertise begrijpen we wat er nodig is om die te realiseren. Vervolgens gaan we het doen: resultaatgericht en met energiek plezier. Vanuit een optimistische visie op kansen, innovatie en groei. Maar ook eerlijk en realistisch, en nooit zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Meer weten over onze mensgerichte aanpak door de jaren heen?

Ontdek
Ons verhaal

Moving you forward

De wereld verandert snel.

Dat vraagt om een ICT partner die meedenkt.
Die je snapt en je verder brengt.

Die precies weet wat je nodig hebt.
Om het maximale uit jouw organisatie
en jouw mensen te halen.
En samen te werken aan jullie succes.

Als team staan we naast je
en helpen we je om verder te komen.
Zonder gedoe. Menselijk. ICT zoals het bedoeld is.

Zo helpen we jou vooruit.

Sponsorships

Wij helpen onze partners vooruit

Wij geloven dat mensen die vitaal en gezond zijn, van grote betekenis kunnen zijn voor de samenleving. En dat mensen die zich gehoord en verbonden voelen, vanzelf de energie krijgen om anderen vooruit te helpen. Daarom ondersteunen wij met veel enthousiasme (regionale) activiteiten die deze vitaliteit en verbinding bevorderen. Musea, sportclubs, culturele en sportieve evenementen mogen op ons rekenen als meelevend en betrokken partner. We denken graag mee in de mogelijkheden voor financiële of praktische ondersteuning.

ADO Den Haag en vele anderen kozen voor een partnership met Venéco. Zo helpen wij elkaar vooruit.

Over onze sponsorships
Proactief MVO-beleid

Voor mens, milieu en maatschappij

Onze passie om mensen en organisaties vooruit te helpen beperkt zich niet tot de kantooruren of kantoormuren. Als bedrijf met een mooie positie in de markt voelen we een betrokkenheid en een verantwoordelijkheid die verder gaan. Die ook de kwaliteit van onze samenleving en leefomgeving omvat. Daarom voeren we een proactief MVO- en duurzaamheidsbeleid. Binnenshuis stimuleren we bijvoorbeeld het elektrisch rijden en de vitaliteit van onze medewerkers. Buitenshuis maken we ons sterk voor een ICT-aanpak die het milieu zo min mogelijk belast. En we strekken ons actief uit naar mensen en instellingen in onze omgeving die bijdragen aan vitaliteit en verbinding.

Op zoek naar een duurzame partner? Lees onze ‘groene’ uitgangspunten!

Ontdek

Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn leidend in de keuze voor onze leveranciers en strategische partners. We stellen ze hier aan je voor.

Strategische partnerships

Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen?

We horen je graag! Neem contact met ons op