Moving you forward
0174 350 350Contact

Onze aanpak

Onze beloftes voor een b(l)oeiende relatie

ICT is geen kille techniek. Het succes ervan vraagt om oprechte, warme betrokkenheid en aandacht. Voor wat er speelt en voor wat er nodig is. Die betrokkenheid beloven we je. 

Precies weten wat je nodig hebt

Om het maximale uit jouw mensen te halen

Met hart, hoofd en handen

Je kunt rekenen op onze vooruitstrevende aanpak, waarmee we kansen en innovaties omzetten naar toekomstgerichte oplossingen. En op onze daadkracht om resultaatgericht het tempo erin te houden. Daarnaast zijn we natuurlijk vakkundig en kun je vertrouwen op onze expertise. Je mag ons ook nuchter en realistisch noemen. En bevlogen, met passie voor alles wat ICT heet. Bij elkaar een handvol beloftes waarmee we graag investeren in langdurige en b(l)oeiende relaties.

Van zolder naar cloud

Al bijna 30 jaar zijn we onze tijd vooruit

In 1995 wordt de VOF Venéco ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wilbert Nederpelt en Edwin Veenman beginnen vanaf een zolder met de bouw van enkele computers. Gedreven door kennis en nieuwsgierigheid wordt dit een reis langs steeds grotere bedrijfspanden in Honselersdijk, Naaldwijk, Maasdijk en Wateringen. De tijd eist veranderingen en wij gaan erin mee. Vaak zijn we zelfs onze tijd vooruit. Zoals bij de samensmelting van ICT en telefonie, de nadruk op cyberveiligheid en het omarmen van de cloud en Microsoft 365. In Wateringen, met alle ICT-oplossingen onder één dak, zijn we klaar voor de toekomst. En we weten het zeker: onze mooiste tijd gaat nog komen.

ISO9001, ISO27001 en NEN7510

Zo bieden we je gecertificeerde zekerheid

Blind kunnen vertrouwen op de kennis en kwaliteit van je ICT-partner, dat is voor ons altijd vanzelfsprekend geweest. Maar we hebben dit ook onafhankelijk laten bevestigen. Al jaren zijn we gecertificeerd voor ISO9001, ISO27001 en NEN7510. Onze bedrijfsprocessen en (cloud)diensten voldoen dus aan hoge eisen, voor alle veiligheidsrisico’s zijn er passende maatregelen en dit wordt jaarlijks getoetst. Je kunt er daarom vanuit gaan dat wat je ons toevertrouwt beschermd en beveiligd is. We kunnen je bovendien vanuit een driedubbele expertise helpen met de veiligheid van jouw ICT: vanuit de theorie, de techniek én onze eigen praktijk.

Direct weten wat wij voor je kunnen doen?
We staan voor je klaar!

Contact

Zo helpen we vooruit