Moving you forward
0174 350 350Contact

Meer cloud: Power Platforms

Tijd en geld besparen met digitale handigheden

Begin je voor de zoveelste keer aan een smoelenboek? Of loop je met een arbeidsintensief klusje rond waarvan je denkt: ‘Dat moet toch gemakkelijker kunnen’? Je bent niet de enige. Met het Power Platform van Microsoft helpen we je tijd en geld besparen.

Slim Power Platform

Voor innovatieve business-ondersteuning

Onbekend maakt onbemind. Maar als je het Power Platform eenmaal ként, verzin je met plezier nieuwe problemen die ermee kunnen worden opgelost. Je primaire processen hebben hun eigen krachtige applicaties. Maar daarnaast heeft elke organisatie ook andere ‘klussen’, die soms veel tijd en geld kosten. Van het opzetten van een smoelenboek tot het aanpassen van prijzen in magazijn of webshop. Met het Power Platform kun je zulke (handmatige) processen automatiseren. Dan houd je meer tijd en aandacht over voor productiviteit. Daag ons maar uit met je wensen! We kijken graag hoe we het Power Platform kunnen inzetten voor slimme ondersteuning van je business.

Digitale bouwstenen

Behoeften snel vertalen in oplossingen

Het Power Platform van Microsoft is een zogeheten ‘low code’ platform. Het omvat digitale bouwstenen voor het maken van applicaties (Power Apps), het automatiseren van werkstromen of handelingen (Power Automate), chatbots (Power Virtual Agents) en het inzichtelijk maken van managementinformatie (Power BI). Met gebruik van Artificial Intelligence en honderden connectoren kunnen data uit Microsoft 365 en andere applicaties – zoals je CRM- en ERP-systemen – gekoppeld en ingezet worden voor een oplossing. Je oplossingen zijn daardoor altijd dynamisch; als ergens anders data wijzigen, dan ook hier. Met het Power Platform kunnen we je organisatiebehoeften snel vertalen in oplossingen.

Microsoft

Power Automate

Power Automate is dé cloud oplossing van Microsoft om gemakkelijk bedrijfsprocessen te automatiseren. Wil je bijvoorbeeld een e-mail ontvangen op het moment dat iemand een digitaal formulier invult? Dan kan je dat automatiseren met Microsoft Power Automate! Wil je vervolgens ook dat jouw team even een melding krijgt hiervan? Ook dat kan met Power Automate.

Voordelen:

  • Tijdsbesparing en verhoogde productiviteit: Doordat Microsoft Power Automate taken automatiseert en jouw werknemers handige workflows kunnen opzetten, kunnen ze zich concentreren op hun kerntaken. Ze verliezen bovendien een stuk minder tijd aan het opvolgen van meldingen of het goedkeuren van bepaalde aanvragen. Dit heeft een verhoogde productiviteit tot gevolg en zal leiden tot een efficiëntere werking van jouw organisatie.
  • Hogere nauwkeurigheid: menselijke fouten worden voorkomen. Power Automate werkt namelijk met door jou ingestelde 'regeltjes'.
  • Laagdrempelig automatiseren: Microsoft Power Automate is eenvoudig te gebruiken en aan te passen naar eigen wensen en noden. Het vergt geen enkele technische voorkennis, wat het geschikt maakt voor om het even welke werknemer.
Microsoft

Power Apps

Power Apps is een onderdeel van het Microsoft Power Platform en maakt het mogelijk voor developers en niet-technische gebruikers om mobiele applicaties te bouwen.

Met behulp van templates in Power Apps kun je snel aangepaste zakelijke apps bouwen voor Android, iOS Windows en de meeste webbrowsers. Deze maakt een verbinding met je zakelijke data  die zijn opgeslagen op of het onderliggende gegevensplatform ‘Common Data Service’ of in verschillende online en on-premises gegevensbronnen (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server, enzovoort).

PowerApps maakt het mogelijk om handmatige bedrijfsprocessen te transformeren naar digitale, geautomatiseerde processen. En dat zonder code te schrijven.

Hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar!

Stel je vraag
Microsoft

PowerBI

PowerBI staat voor Power Business Intelligence. Letterlijk vertaald betekent business intelligence het vermogen om veel data te begrijpen. Elke dag hebben we te maken met tonnen data en informatie. Ook in de bedrijfswereld zijn er tal van voorbeelden zoals omzetcijfers, projectgegevens of klantinformatie. Om al deze informatie inzichtelijk te maken, kunt u het organiseren in rapporten en visuele dashboards. Power BI is een krachtige tool die toelaat om informatie weer te geven in tal van eenvoudig te begrijpen rapporten en grafieken en verbinding kan maken met veel verschillende gegevensbronnen.

Wat PowerBI onderscheidt van andere tools is dat het een zeer eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface heeft en dat het bouwen van rapporten en grafieken bijna net zo eenvoudig is als het werken met Excel.

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.