Moving you forward
0174 350 350

Meer cloud: Power Platforms

Tijd en geld besparen met digitale handigheden

Begin je voor de zoveelste keer aan een smoelenboek? Of loop je met een arbeidsintensief klusje rond waarvan je denkt: ‘Dat moet toch gemakkelijker kunnen’? Je bent niet de enige. Met het Power Platform van Microsoft helpen we je tijd en geld besparen.

Slim Power Platform

Voor innovatieve business-ondersteuning

Onbekend maakt onbemind. Maar als je het Power Platform eenmaal ként, verzin je met plezier nieuwe problemen die ermee kunnen worden opgelost. Je primaire processen hebben hun eigen krachtige applicaties. Maar daarnaast heeft elke organisatie ook andere ‘klussen’, die soms veel tijd en geld kosten. Van het opzetten van een smoelenboek tot het aanpassen van prijzen in magazijn of webshop. Met het Power Platform kun je zulke (handmatige) processen automatiseren. Dan houd je meer tijd en aandacht over voor productiviteit. Daag ons maar uit met je wensen! We kijken graag hoe we het Power Platform kunnen inzetten voor slimme ondersteuning van je business.

Digitale bouwstenen

Behoeften snel vertalen in oplossingen

Het Power Platform van Microsoft is een zogeheten ‘low code’ platform. Het omvat digitale bouwstenen voor het maken van applicaties (Power Apps), het automatiseren van werkstromen of handelingen (Power Automate), chatbots (Power Virtual Agents) en het inzichtelijk maken van managementinformatie (Power BI). Met gebruik van Artificial Intelligence en honderden connectoren kunnen data uit Microsoft 365 en andere applicaties – zoals je CRM- en ERP-systemen – gekoppeld en ingezet worden voor een oplossing. Je oplossingen zijn daardoor altijd dynamisch; als ergens anders data wijzigen, dan ook hier. Met het Power Platform kunnen we je organisatiebehoeften snel vertalen in oplossingen.

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.