Moving you forward
0174 350 350Contact

Bellen via Microsoft Teams

Gun je organisatie een nieuwe dimensie in verbondenheid

Het samenwerkingsplatform Teams van Microsoft is enorm populair, voor onder andere videobellen. De logische volgende stap is dat je ‘gewoon’ kunt bellen via Microsoft Teams. Eén applicatie voor alle samenwerking en communicatie: makkelijker wordt het niet. Is jouw organisatie hier al aan toe?

Next: Bellen via Microsoft Teams

Samenwerken en bereikbaar zijn in één

Met je zakelijke, vaste nummer via Microsoft Teams bellen en gebeld worden, zowel intern als extern, is buitengewoon eenvoudig. Medewerkers kunnen op elk moment en op elke plaats kiezen met welk device ze willen bellen: desktop, laptop, tablet, smartphone of vaste toestel. Inclusief alle gewenste functionaliteiten. Bestanden delen, chatten, videobellen of vergaderen én gewoon telefoneren kan voortaan allemaal via één applicatie. Zo wordt samenwerken en bereikbaar zijn voor je medewerkers wel héél overzichtelijk. Voor je organisatie wordt bovendien het beheer eenvoudiger, met minder applicaties en hardware in omloop. We onderzoeken graag samen met jou de meerwaarde van deze volgende stap voor je organisatie.

Gaat bellen via teams nog te ver, maar wel geïnteresseerd in telefonie-oplossingen?

Lees alles over telefonie

Sterke strategische partners

Om voor jou de beste oplossing te realiseren, werken we uitsluitend samen met de sterkste strategische partners. Voor Teams Calling zijn dat bijvoorbeeld Microsoft, KPN en Vodafone.

Wil je meer lezen over onze sterke strategische partners? 

Strategische partnerships

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.