Moving you forward
0174 350 350Contact

Zakelijk bellen via internet

Nog nooit eerder was je zó (mobiel) bereikbaar!

De mobiele telefoon: hij kwam, zag en overwon. Onmisbaar. Niet meer weg te denken. Maar als iets zó gewoon is geworden, vergeet je bijna te kijken of het misschien beter kan. We kijken graag met je mee, om met slimme keuzes het beste uit je (mobiele) telefonienetwerk te halen.

Neem contact met ons op!
Mobiele telefonie

Van transparantie tot praktische service

De wereld van de mobiele telefonie is dynamisch. Het aanbod providers, toestellen, bundels, dekkingen en kosten verandert dagelijks. Hoe kies je de voor jou slimste oplossing? Hoe vind je de beste prijs-kwaliteit balans? Wij hebben het overzicht en helpen je graag verder. Met onze Telecomscan brengen we je huidige en toekomstige mobiele telefonie-netwerk in beeld en zetten we de beste keuzes voor je op een rij. Daarna sluiten we de deal bij de provider, leveren de toestellen en integreren alles in je bedrijfsvoering, inclusief reparatieservice. We bieden je dus niet alleen de transparante basis voor een weloverwogen beslissing, maar ontzorgen je ook in het praktische proces.

Bellen in de cloud

Flexibel in alles, ook in kosten

Je organisatie kan veel voordeel hebben bij bellen via internet (VoIP, Hosted VoIP, hosted telefonie of cloudtelefonie)! Gegarandeerde bereikbaarheid en continuïteit, up-to-date techniek, goede beveiliging, en een enorme flexibiliteit. Omdat telefonie en internetverkeer nu één zijn, is er veel mogelijk. En je betaalt per maand uitsluitend voor het actuele aantal gebruikers. Voor grotere organisaties kan VoIP een goede oplossing zijn. Dit is bellen via internet met een fysieke telefooncentrale in eigen beheer om je telefonie en andere communicatievormen zelf in te richten. Er valt dus veel te ontdekken. Laten we samen kijken welke vorm van flexibiliteit het beste aansluit bij jouw organisatie.

Klantcase: Bellen in de cloud met Royal Brinkman

Lees verder
Vast-mobiel integratie

Bereikbaar en uiterst professioneel tegelijk

Je organisatie heeft misschien één vast zakelijk telefoonnummer, dat iedereen kent, herkent en vertrouwt. Met vast-mobiel integratie combineer je de voordelen van dat vaste telefoonnummer met de voordelen van mobiel bellen. De individuele 06-nummers van je medewerkers worden gekoppeld aan (de centrale van) je vaste telefoonnummer. Zo zijn ze altijd overal via het vaste nummer op hun mobiel bereikbaar en kunnen ze ook via het vaste nummer uitbellen. Je klanten bellen óf het vaste nummer óf een mobiel nummer, en krijgen dankzij de doorschakelfuncties altijd iemand te spreken. Altijd bereikbaar, geen gemiste telefoontjes en een professionele uitstraling – als dat je aanspreekt, helpen we je graag!

Sterke strategische partners

Om voor jou de beste oplossing te realiseren, werken we uitsluitend samen met de sterkste strategische partners, met de hoogste kwaliteit en beste service. Zoals Cisco voor een solide telefonieplatform. Of KPN, Vodafone of Odido voor mobiele telefonie en integratie vast-mobiel. Absolute marktleiders in hun aanbod aan innovatieve oplossingen. De standaardmogelijkheden van de een passen misschien beter bij jouw organisatie dan de standaardmogelijkheden van de ander. We helpen je graag kiezen! 

Wil je meer lezen over onze sterke strategische partners? 

Strategische partnerships

Terugbelverzoekformulier

Bedankt voor je interesse in onze diensten. Vul alsjeblieft het onderstaande formulier in, zodat we je zo snel mogelijk kunnen terugbellen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.