Moving you forward
0174 350 350Contact

Camerabeveiliging

Nóg veiliger met een extra paar intelligente ogen

Met alle aandacht voor digitale informatiebeveiliging zou je bijna vergeten dat er ook nog gewoon ongenodigde personen bij je organisatie naar binnen kunnen wandelen en schade kunnen aanrichten. Om dat (en meer) te voorkomen bieden we je verschillende intelligente camerasystemen.

Camerasystemen

De rust van real-time zicht en inzicht

Het zijn natuurlijk niet alleen de ongenodigde bezoekers die je preventief via een camerasysteem in de gaten wil kunnen houden. Het kan ook gaan om geparkeerde auto’s of het aantal bezoekers op je terrein vanwege de bedrijfsveiligheid of om het monitoren van operationele processen.

Heb je behoefte aan een extra paar ogen? Dan kunnen we je helpen met intelligente camerasystemen. Met de beeldkwaliteit, opslagcapaciteit en bewaartijd die passen bij je doel, real-time meldingen op je laptop of smartphone bij onregelmatigheden, of het verwerken van registreerde data. Inventariseren, installeren en inrichten van het proces, we regelen het rimpelloos voor je!

Sterke strategische partners

Om voor jou de beste oplossing te realiseren, werken we uitsluitend samen met de sterkste strategische partners, die de hoogste kwaliteit en beste service bieden. Zoals Avigilon voor intelligente camerasystemen. 

Meer weten over onze sterke strategische partners? 

Maak kennis