Moving you forward
0174 350 350Contact

ICT Business Scan

Dé scan om alles uit jouw organisatie te halen

De ICT Business Scan is een snelle en eenvoudige manier om de staat van je ICT-omgeving in kaart te brengen. Binnen enkele minuten ontvang je een overzicht van de resultaten in je mailbox zodat je deze kunt bekijken en gericht aan de slag kunt gaan om je organisatie te optimaliseren

Start de Venéco ICT Business Scan

Venéco ICT Business Scan

Als jij klaar wilt zijn voor de toekomst
Breng je ICT-omgeving in kaart

Samen werken aan jouw succes

We weten hoe het is: er is altijd iets te doen en de drempel om je ICT aan te pakken is hoog. Maar het hoeft niet veel tijd te kosten en ook niet duur te zijn. Daarom zijn de keuzes die je vooraf maakt essentieel. Met een verkeerde beslissing, zadel je jezelf op met tijdrovend onderhoud en dure contracten.

De Venéco ICT Business Scan is een snelle en eenvoudige tool om jouw ICT-organisatie in kaart te brengen. Op basis van jouw antwoorden adviseren wij je direct over de ideale inrichting van jouw ICT- en securityomgeving.

Als ondernemer weet jij precies wat je moet doen om je werk professioneel uit te voeren. Daar steek je al je tijd en energie in. Liever dan in allerlei randzaken. Neem nou je computer, en alles wat daarbij hoort.

Gelukkig is dat ónze business, en we helpen je graag met de juiste keuzes om je digitale tools te optimaliseren.

Start de Venéco ICT Business Scan
Klantcase

Snelle service met betrouwbare Vodafone-connectiviteit.

BIOS Groep waardeert goede bereikbaarheid en connectiviteit met chauffeurs voor snel schakelen. Passagiersvervoer is hun kern en snelle respons is hun service. Daarom zijn alle BIOS-voertuigen verbonden met de centrale via Vodafone SIM-kaarten. Alle bussen, taxi's en auto's hebben nieuwe SIM-kaarten ontvangen, snel en efficiënt gewisseld zodat chauffeurs met hun passagiers snel weer onderweg konden zijn.

Klantcases

Klantcase | Prins Group

Hoe hebben we Prins Group vooruit geholpen?

Lees meer
Klantcase | Ecclesia

Klantcase | Maas

Lees meer
Klantcase | Van der Valk Systemen

Hoe hebben we Van der Valk Systemen vooruit geholpen?

Lees meer
Meer klantcases

Whitepapers

Whitepaper

Fit For the Future

Lees meer
Whitepaper

Fundamenten van de moderne werkplek

Lees meer
Whitepaper

Hybride werken: aanpak voor werkgevers

Lees meer
Meer whitepapers