Moving you forward
0174 350 350 Neem contact op

ICT Business Scan

Dé scan om alles uit jouw organisatie te halen

Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeften. Je wilt het maximale uit je organisatie en mensen halen, maar welke stappen moet je ondernemen? Wij kunnen je helpen om een goede start te maken met het (her)inrichten van je IT, zodat jij jouw ambities kunt waarmaken. Met de Venéco Business Scan kijken we met je mee: wat heb je nodig, wat heb je nu en wat moet je aanschaffen of vernieuwen? Geheel op maat en vrijblijvend.

Start de volledige ICT scan

Doe de Venéco Business Scan

Venéco, de ICT-partner bij jou in de buurt
Breng je ICT-omgeving in kaart

Samen werken aan jouw succes

We weten hoe het is: er is altijd iets te doen en de drempel om je ICT aan te pakken is hoog. Maar het hoeft niet veel tijd te kosten en ook niet duur te zijn. Daarom zijn de keuzes die je vooraf maakt essentieel. Met een verkeerde beslissing, zadel je jezelf op met tijdrovend onderhoud en dure contracten.

De Venéco business-scan is een snelle en eenvoudige tool om jouw organisatie in kaart te brengen. Op basis van jouw antwoorden kunnen wij je adviseren over de ideale inrichting van jouw ICT, telefonie en security.

Als ondernemer weet jij precies wat je moet doen om je werk professioneel uit te voeren. Daar steek je al je tijd en energie in. Liever dan in allerlei randzaken. Neem nou je computer, en alles wat daarbij hoort.

Gelukkig is dat ónze business, en we helpen je graag met de juiste keuzes om je digitale tools te optimaliseren.

Start de volledige scan
Hoe werkt de Venéco Business Scan?

Zet de stap naar efficiënter werken en meer veiligheid 

Stap 1

Afname Venéco Business Scan

Vul de Venéco Business Scan online in. Deze scan bestaat uit 23 vraagstukken op 6 verschillende onderdelen.

Stap 2

Analyseren van de resultaten

Je antwoorden worden intern geanalyseerd en je krijgt een persoonlijk gesprek met daarin een toelichting op de 6 onderdelen met aanbevelingen over hoe je je organisatie kunt verbeteren.

Stap 3

Planning voor verbetering

Indien bepaalde onderdelen verbetering nodig hebben, gaan we samen een planning opstellen met hoe we deze verbeteringen kunnen doorvoeren.

Vodafone klantcase

Blijf ICT-problemen de baas met de Business Scan

Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck is een van de eigenaren van het snelgroeiende Tonny Media. Hoewel het hem zakelijk gezien voor de wind gaat, erkent hij dat er ook heel wat leermomenten zijn. Dat bleek onder meer toen Schimmelpenninck de Business Scan in samenwerking met Vodafone Business deed. In deze korte video legt hij uit wat zijn ervaring is.

De Business Scan is een handig instrument, feitelijk een online adviseur op het gebied van digitalisering, veilig werken en hybride werken. Ondernemers uit het mkb die de serie vragen in circa vijf minuten beantwoorden, ontvangen een helder ICT-advies.

Een snelle check om alles uit jouw organisatie te halen

Kijk mee

Whitepapers

Whitepaper

Op weg naar een slimme, duurzame samenleving

Lees meer
Whitepaper

De kracht van verbinding

Lees meer
Whitepaper

Alles uit je ICT halen met Adoptie & Change

Lees meer

Klantcases

Klantcase | Martson

Dankzij onze ICT kunnen de wagens van Martson altijd door

Lees meer
Klantcase | CBG

Van Citrix naar moderne werkplek

Lees meer
Klantcase | TLN

Cyberveiligheid geregeld

Lees meer
Meer klantcases