Moving you forward
0174 350 350Contact

Connectiviteit – Altijd toegang tot jouw ICT-omgeving

Pak de kansen en de kracht van een sterk netwerk!

Snelheid en stabiliteit van je netwerk bepalen de dynamiek van je organisatie. Bij de moderne werkplek, bij telefonie, bij bedrijfsprocessen, klantrelaties, webshops – bij álles. Iets om samen over na te denken, als je bezig bent met de toekomst van je organisatie?

Altijd soepel en snel met elkaar verbonden

Zakelijk glasvezel: supersnel en betrouwbaar

Een trage of haperende internetverbinding kan knap hinderlijk zijn! Het stoort je medewerkers in hun productiviteit of in hun klantcontact. Met een glasvezelverbinding heb je hier geen last van. Glasvezel is op dit moment de meest stabiele manier om data te verzenden. Snel, betrouwbaar en met een hoge beschikbaarheid, ook over grotere afstanden. Ideaal bijvoorbeeld voor de infrastructuur tussen verschillende vestigingen. Bovendien is de bandbreedte schaalbaar, waardoor je nu of straks ook andere toepassingen via je glasvezelverbinding kunt laten lopen, zoals het Internet of Things. We denken graag met je mee in de mogelijkheden voor een toekomstbestendige infrastructuur.

VPN en SD-WAN

De veiligste en snelste route door internet

Je staat er misschien niet bij stil, maar eigenlijk is het internet openbaar en is je bedrijfsinformatie in zekere zin voor iedereen zichtbaar. Dat kan veiliger: met een VPN-verbinding. Daarmee hebben alleen je eigen medewerkers toegang tot deze beveiligde route door het internet. Nóg sneller, flexibeler en veiliger is een SD-WAN-verbinding. Deze slimme verbinding voor met name cloudapplicaties en SaaS-oplossingen zorgt ervoor dat deze altijd optimaal en zonder vertraging functioneren. Secure SD-WAN is bovendien extra veilig dankzij end-to-end beveiliging van je hele netwerk via één platform. Met SD-WAN kies je voor de beste prestaties van je netwerk, betrouwbaar en wendbaar.

Wireless Fidelity (WiFi)

Onmisbare schakel tussen binnen en buiten

Je internetverbinding kan nog zo snel zijn, en je hardware nog zo krachtig. Als je WiFi-verbinding tussen deze twee niet net zo razendsnel, stabiel, betrouwbaar en veilig is, ben je nog steeds terug bij af. Deze draadloze verbinding moet bovendien een krachtig bereik hebben, tot in alle hoeken van je organisatie. En eigenlijk niet alleen in je organisatie, maar ook op de thuiswerkplekken van je medewerkers. We onderzoeken graag voor je hoe ook deze schakel in je infrastructuur je organisatie vooruit kan helpen. Daarnaast kunnen we je medewerkers helpen omgaan met de risico’s van een (openbaar) WiFi-netwerk, thuis of onderweg.

Lees meer over informatiebeveiliging
Kansrijk netwerk van ‘slimme’ apparaten

Wat is Internet of Things (IoT) en hoe werkt het?

Het is handig als je tandenborstel, koelkast of auto je via je smartphone kan waarschuwen, maar wat heeft je organisatie aan het Internet of Things (IoT)? Veel, denken wij! Het IoT is een netwerk van ‘slimme’ apparaten die via WiFi met elkaar verbonden zijn: computers, machines, huishoudelijke apparaten en meer. Ze wisselen gegevens uit, maken onze omgeving slimmer en nemen je taken uit handen. Jouw kansen liggen bijvoorbeeld bij nieuwe businessmodellen, hogere productiviteit en kostenreductie. Randvoorwaarde is wel dat elk apparaat in het netwerk veilig is. Samen kunnen we ontdekken hoe IoT voor jouw organisatie kan werken. En: hoe dit veilig kan!

Klantcase: 5G als stuwende kracht van innovatie bij Alklima

Lees verder

Sterke strategische partners

De productiviteit van je organisatie is voor een belangrijk deel afhankelijk van een goed netwerk. We denken daarom graag met je mee over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij je behoeften. Om deze oplossingen te realiseren, werken we uitsluitend samen met de sterkste strategische partners, die de hoogste kwaliteit en beste service bieden, zoals KPN, Vodafone en RouteIT.

Wil je meer lezen over onze sterke strategische partners? 

Strategische partnerships

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.