Moving you forward
0174 350 350Contact

Adoptie & Change

Een continu leerproces om alles uit jouw ICT te halen!

Adoptie is geen uitvinding van ICT, maar een absolute voorwaarde voor succes. Iedere digitale vooruitgang is een combinatie van techniek, processen en mensen. Maar het succes wordt bepaald door de mensen die er mee werken. Vanaf het begin, maar ook daarna. Een continu proces om het maximale eruit te halen. 

Bekijk de mogelijkheden

Als team staan we naast je

En werken we aan jullie succes
Overstappen en doorpakken

Alle mogelijkheden eruit halen met adoptie

Een nieuwe ICT-omgeving brengt tal van veranderingen met zich mee. Hoe goed de voorbereiding van en de implementatie zelf ook is verlopen, de echte verandering voor medewerkers, komt pas als je er mee aan de slag gaat. Het samenwerken in Microsoft 365 en Teams, een nieuwe telefonie-oplossing en een aangepast security-beleid vraagt om aandacht, ook nadat de overstap is afgerond. Adoptie is daarom niet weg te denken bij de implementatie van een nieuwe ICT-omgeving. Aandacht voor kennismaking met Microsoft 365 aan het begin van het traject, maar zeker ook opvolging en training na de start is van belang om alles eruit te halen wat erin zit. Adoptie is daarom niet onderdeel van het overstappen, maar ook cruciaal bij het doorpakken en succes naderhand. 

De essentie van Adoptie en Change

Download whitepaper
Adoptie-as-a-Service

Speciale aandacht voor digivaardigheid en optimalisatie

Adoptie gaat dus verder dan training aan de start van een nieuwe ICT-infrastructuur. Je leert namelijk pas écht werken met de tools als je aan de slag gaat. Daarbij kan ondersteuning bij het ontwikkelen van digivaardigheid van medewerkers, het borgen en optimaliseren van de nieuwe manier van werken en het onderhoud van de Microsoft 365-omgeving dus van grote toegevoegde waarde zijn.

Adoptie-as-a-Service speelt hierop in. Met tools en trainingen afgestemd op de gebruikers, consultancy om de Microsoft 365 omgeving te optimaliseren en de nieuwe manier van werken te borgen, halen jij én je medewerkers alles uit jullie ICT.

Hoe digivaardig is jouw organisatie?

Bekijk de checklist

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.