Moving you forward
0174 350 350Contact

Leren & Bijblijven: Adoptie-as-a-Service

Voor persoonlijke groei, optimalisatie en borging

Adoptie houdt nooit op. Na leren volgen motiveren en inspireren, maar ook borgen en optimaliseren. Met onze ondersteuning halen je medewerkers steeds het beste uit zichzelf én weet jij het uiterste uit de Microsoft 365 omgeving te halen. Zo haal je alles uit jouw ICT wat erin zit en worden je medewerkers continue ondersteund om nog efficiënter, productiever en veiliger samen te werken. 

Studio Forward

Kennis en kunde blijven delen

Direct aan de slag kunnen met iets nieuws geeft energie, inspireert en maakt creatief. Die positiviteit wil je in je organisatie. Daarom maken we maandelijks een nieuwe aflevering van Studio Forward; het kanaal waarin we alles delen over IT, telefonie en security.

De vernieuwingen gaan snel, dus is het bijhouden hiervan een uitdaging. Daarom lichten we in Studio Forward iedere maand een onderwerp uit en delen we tips, tricks en ontwikkelingen. Dit kun je eenvoudig zelf toepassen of biedt ruimte om te bespreken hoe dit voor jouw organisatie relevant kan zijn. Onze consultants denken daarin graag met je mee. 

WorkplaceBuddy

Vraag, antwoord en dóór met werken

Even iets vragen aan de collega die altijd alles weet. Dat hebben we voor je (thuiswerkende) medewerkers gemakkelijk gemaakt met de WorkPlaceBuddy, een slimme applicatie in Teams. Ze kunnen deze digitale vraagbaak alles vragen over werken met Microsoft 365. Van functies in Excel tot vergaderopties in Teams. In hapklare video’s geeft hij antwoord, waardoor zij zonder oponthoud verder kunnen met hun werk. Op basis van hun gebruikersprofielen weet de WorkPlaceBuddy bovendien welke content nuttig is voor ze. Extra benefits: je medewerkers kunnen de geleerde vaardigheden vastleggen in een getuigschrift en voor nieuwe collega’s kun je een eigen introductie samenstellen.

Phished

Maak je medewerkers digitaal weerbaar

Eén muisklik en het kan mis zijn. Herken je die zorg? Met ons Security Awareness-platform maak je je medewerkers digitaal weerbaar. In korte online trainingen worden ze zich bewust van de informatie waarmee ze werken en de risico’s die ze lopen. Daarnaast krijgen ze tips voor veilig (thuis) werken. We houden dit platform actueel, met maandelijks nieuwe trainingen rond de laatste ontwikkelingen.

Nóg zekerder van je zaak ben je met onze maatwerk-phisingmails. In een gecontroleerde omgeving maken je medewerkers kennis met de nieuwste phishingvarianten en kunnen ze straks bij écht gevaar slagvaardig optreden. Zo worden je medewerkers de sterkste schakel in cyberveiligheid.

Weten hoe jouw organisatie de ontwikkelingen kan bijhouden? 

Neem contact met ons op Contact