Moving you forward
0174 350 350Contact

Adoptieprogramma

Het succes van je organisatie zit in je mensen

Digitaal vaardige en blije medewerkers brengen je organisatie vooruit. Daarom moet ICT leuk zijn. Die visie hebben we verwerkt in ons adoptie-aanbod. Je kunt er dus zorgeloos op vertrouwen dat je medewerkers mee kunnen in de veranderingen en er het optimale uit halen.

De techniek voorbij

Met plezier samen het nieuwe ontdekken

Werken met Teams en Microsoft 365 brengt verandering voor je medewerkers en je organisatie. De adoptie van deze veranderingen gaat niet alleen over de technologie, de functies en de ‘knoppen’. Veel belangrijker is de nieuwe manier van werken, de processen en afspraken die daarbij horen. Onze adoptietrajecten zijn daarom natuurlijk enthousiasmerend en gericht op de praktische vaardigheden, maar ze gaan ook vérder: met elkaar nadenken over het nieuwe samenwerken en over veilig (hybride) werken. In onze Adoptie-as-a-Service aanpak helpen we je daarmee verder, zodat medewerkers met plezier de oneindige samenwerkingsmogelijkheden van Microsoft 365 ontdekken. En er vervolgens alles uit kunnen halen wat erin zit.

Voor een écht duurzaam resultaat

Ook voor jouw organisatie kunnen we een adoptietraject realiseren. Het belangrijkste doel daarvan is: een breed draagvlak onder je medewerkers creëren. Elementen daarin zijn de key users, een kickoff-bijeenkomst, een basistraining voor iedereen en een pilot. Op de dag van de livegang zijn we er samen met de key users om je medewerkers te helpen en na een maand evalueren we of de verwachtingen zijn waargemaakt.

Daarna volgt de fase die nooit stopt; Adoptie-as-a-Service zoals wij dat noemen. Je medewerkers krijgen brede ondersteuning om zich voortdurend verder te ontwikkelen en bij te blijven, we helpen je met het borgen en optimaliseren van de nieuwe manier van werken en zorgen voor onderhoud van je Microsoft 365-omgeving. 

We hielpen Uitgeverij Brill met een uitgebreid adoptieprogramma

Lees verder

Ook Adoptie-as-a-Service inzetten voor jouw organisatie? 

Leren & Bijblijven

Ook voor de toekomst digitaal vaardig

Optimaal werken met Teams en Microsoft 365 is een continu proces van bijblijven en ontwikkelen. Voor je medewerkers bieden we ondersteuning om persoonlijk verder te groeien op digivaardigheid.

Daarnaast kunnen we je op ieder moment helpen met nieuwe adoptie-initiatieven, zoals een verbetertraject op basis van een gebruikersanalyse. We kijken tijdens zo'n traject op afdelingsniveau naar het werken met Microsoft 365, zodat gerichte acties mogelijk zijn. Of we faciliteren een ambassadeurs-community, zodat deze op gelijk niveau hun collega’s kunnen enthousiasmeren en ondersteunen. Alles om te zorgen dat je medewerkers ook voor de toekomst digitaal vaardig blijven.

Adoptie op maat

Wil jij een training op maat? Maak onderstaand je keuze over welk type training(en) je wilt afnemen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 


Groepsgrootte is maximaal 8