Moving you forward
0174 350 350Contact

Hybride werken

Werk waar je wilt: Ontdek de mogelijkheden van hybride werken

Hybride werken biedt organisaties de kans om hun medewerkers productiever te laten werken en meer flexibiliteit te geven. Denk hierbij aan het aanpassen van hun werkuren op hun persoonlijke schema. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om te werken op de plaats die zij het meest prettig vinden om hun werk uit te voeren. Een goede thuiswerkplek en online samenwerkingssoftware, zoals Microsoft Teams, zijn essentieel voor een succesvolle uitvoering van hybride werken.

Hybride werken

Investeer in technologie

Om hybride werken effectief te maken, moeten organisaties blijven investeren in ICT. Door middel van de juiste software kunnen medewerkers op afstand toch goed samenwerken met collega's op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van videoconferentie- en samenwerkingsplatforms, zoals Microsoft Teams. Maar ook slimme apparaten die op afstand bediend kunnen worden, zoals interactieve whiteboards. Of bijvoorbeeld vergaderruimtes, uitgerust met ingebouwde schermen, camera's en microfoons om remote medewerkers in staat te stellen deel te nemen aan vergaderingen alsof ze fysiek aanwezig zijn.

De moderne werkplek met Microsoft 365 en werken in de cloud biedt een goede basis voor hybride werken.

Meer over de moderne werkplek
Hybride Werken

Bewaak de bedrijfscultuur

Hybride werken biedt medewerkers de ruimte om hun werkdag beter af te stemmen op hun persoonlijke leven. Het brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals verminderde communicatie en isolatie van medewerkers die thuiswerken. Een sterke bedrijfscultuur kan helpen om deze problemen op te lossen. Een bedrijfscultuur die is gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en teamwerk kan medewerkers beschermen door hen te ondersteunen bij het vinden van een balans tussen werk en privé en door hen te helpen bij het opbouwen van sterke relaties met collega's, zowel op kantoor als op afstand. Zo kan hybride werken worden omgezet in een succesvolle werkmethode die voordelen biedt voor zowel medewerkers als werkgevers.

Benieuwd naar de aanpak rondom hybride werken voor werkgevers? Download dan nu de whitepaper.

Download de whitepaper
Hybride werken

Bekijk hoe ICT Strategy Consultant Leon Polman zijn hybride werkdag inricht

Hybride werken

Adviezen en inzichten voor een soepele overstap naar hybride werken

We begrijpen dat hybride werken veel veranderingen binnen de organisatie met zich meebrengt. Daarom denken we graag mee hoe je een hybride werkcultuur succesvol binnen jouw organisatie implementeert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tips over het communiceren met collega's op afstand, het invoeren van een hybride werkbeleid en het opzetten van een efficiënte thuiswerkplek.

In dit leaflet geven we je 6 handige tips om jouw organisatie te helpen een succes te maken van hybride werken.

Download de leaflet
Hybride werken

Sterke strategische partners

Om jouw ICT te laten werken, zorgen we natuurlijk voor een compleet aanbod. Inclusief de gewenste hardware. Zoals voor persoonlijke werkplekken, voor de gezamenlijke werkplekken en vergaderruimtes, voor internetverbindingen, voor print- en scan-oplossingen, voor servers, opslag en back-up. Om je de beste oplossingen met de hoogste kwaliteit te bieden, werken we samen met sterke strategische partners.

Wil je meer lezen over onze strategische partners?

Lees verder

Whitepapers, Klantcases en meer!

Klantcase | Argos Packaging & Protection

Samen kijken naar de toekomst van ICT

Lees meer
Whitepaper

Fundamenten van de moderne werkplek

Lees meer
BLOG

Met deze drie pijlers stimuleer je effectief hybride werken

Lees meer
Meer over hybride werken

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze consultants staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.