Moving you forward
0174 350 350Contact

Whitepaper Hybride werken

Hybride werken: aanpak voor werkgevers

Tegenwoordig kunnen we overal en altijd werken. Het hybride werkmodel is de standaard geworden. Maar om dit soepel te laten verlopen, zijn er meer zaken die geregeld moeten worden dan alleen een laptop, bureaustoel en telefoon. Zijn de juiste samenwerktools beschikbaar? Wat zijn de verantwoordelijkheden en verplichtingen voor een thuiswerkplek vanuit de werkgever? En hoe help je jouw medewerkers met een goede balans tussen werk en privé?

Samen met KPN hebben we een whitepaper ontwikkeld, ‘Hybride werken voor werkgevers’. Hierin vind je antwoorden op bovenstaande vragen en meer.

Download de whitepaper
Wet, regelgeving en andere belangrijke zaken

Hybride werken is de toekomst

Onze samenleving verandert snel en daarmee ook de manier waarop we werken. Hybride werken, waarbij mensen zowel op kantoor als op afstand werken, is een duurzaam model voor de toekomst. In dit whitepaper gaan we dieper in op waarom hybride werken een duurzaam model voor de toekomst is en hoe je als werkgever op afstand een goede werkplek kunt bieden maar ook hoe je medewerkers helpt met een goede balans tussen werk en privé.

We geven tips over hoe je de cybersecurity op orde kunt houden als je personeel op locatie werkt en hoe het kantoor van de toekomst eruit zal zien. Verder bespreken we hoe je team goed blijft samenwerken als iedereen op afstand werkt en wat je rechten en plichten zijn als werkgever voor het faciliteren van een goede thuiswerkplek.

Download hier de whitepaper

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de whitepaper zo snel mogelijk in je mailbox.

Meer ICT-Whitepapers

Whitepaper

Fundamenten van de moderne werkplek

Lees meer
Whitepaper

Hybride werken: aanpak voor werkgevers

Lees meer
Whitepaper

Op weg naar een slimme, duurzame samenleving

Lees meer
Whitepaper

De kracht van verbinding

Lees meer
Whitepaper

Alles uit je ICT halen met Adoptie & Change

Lees meer
Whitepaper

Informatiebeveiliging voor morgen

Lees meer