Moving you forward
0174 350 350Contact

Missie, visie, kernwaarden

Weten wat er binnen jouw organisatie speelt en hoe we jou vooruit helpen

Een goede ICT-partner begrijpt welke uitdagingen er binnen jouw organisatie spelen en weet hoe je middels goede ICT vooruit komt. Wij vinden het belangrijk dat we bijdragen aan jullie succes en willen meewerken aan de ambities die jij hebt met jouw organisatie. Wij zijn de betrokken ICT-partner die weet wat jij nodig hebt. 

De wereld verandert snel

Dat vraagt om een partner die je verder brengt
Moving you forward

Mensen vooruit helpen

Samenwerken aan jouw succes. Dat is onze ambitie. Daarvoor moet je het maximale uit je organisatie en uit je medewerkers kunnen halen. Dat snappen we. Daarom denken we graag met je mee en brengen we je precies de juiste oplossingen: ICT die werkt, optimaal en zonder gedoe. Oplossingen die bovendien bijdragen aan het werkplezier van je medewerkers, zodat ze van nog meer waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Als team staan we naast je, zorgen we dat je nooit stil komt te staan en helpen we je vooruit.

Onze visie

Wij geloven dat als mensen plezier hebben in wat zij doen, zij van veel grotere waarde zijn voor hun organisatie en zo vooruitgang mogelijk maken.

Onze missie

Wij gaan werkomstandigheden creëren waarin iedereen vooruit kan én wil.

Onze kernwaarden

De betrokken ICT-partner die weet wat mensen nodig hebben

Kernwaarde:

Betrokken

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de mensen om ons heen en vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, begrepen en gehoord. Zo kunnen wij echt iets voor anderen betekenen. 

Kernwaarde:

Vooruitstrevend

Wij kijken met vooruitziende blik naar de wereld. Zo zien wij waar kansen liggen en kunnen wij proactief inspelen op de behoefte van onze klant.

Kernwaarde:

Daadkrachtig

Wij zijn aanpakkers die snel schakelen en als één team op onze doelen afgaan. Zo houden wij het tempo erin en zorgen wij er samen voor dat niemand ooit stil hoeft te staan.

Kernwaarde:

Vakkundig

We zijn bedreven in ons vak en begrijpen wat er nodig is om kwaliteit te kunnen bieden. Mensen kunnen vertrouwen op onze expertise.

Kernwaarde:

Nuchter

Wij maken dingen niet mooier dan ze zijn. 
We zijn realistisch, verstandig, eerlijk en rechtdoorzee. Zo weet iedereen altijd waar hij 
aan toe is.

Kernwaarde:

Bevlogen

Wij doen ons werk met heel veel liefde, passie en plezier. Alleen zo geloven we dat we echt het verschil kunnen maken. Voor onszelf en voor een ander.

Als team staan we naast je en helpen we je om verder te komen. 

Zonder gedoe. Menselijk.

ICT zoals het bedoeld is. 

Over onze kernwaarden

Blog

Stop zoeken: wij zijn je ideale match!

Lees meer
Blog

‘Ecosysteem zoekt organisaties die vooruit willen’

Lees meer
Blog

‘We hebben een oplossing voor je of we zoeken er een … en wel vandaag'

Lees meer