Moving you forward
0174 350 350Contact

Sponsorships

Verbinding en vitaliteit in praktijk gebracht

Kom je bij ons voor overleg? Dan ontvangen we je graag in onze Panorama-zaal, of in de ADO-zaal, of in de zaal WestlandTheater De Naald. Met deze sfeervolle werkomgevingen willen we laten zien hoe serieus we relaties nemen, ook onze sponsorpartnerships.

Venéco is trotse shirtsponsor van ADO Den Haag 

Moving ADO forward
ADO Den Haag

Verbonden zijn onder alle omstandigheden

ADO Den Haag is het spelende bewijs van onze investeringen in duurzame partnerships. Onze relatie gaat terug tot de ‘Zuiderpark-periode’ van de club en is sindsdien alleen maar beter geworden. Al jaren zijn we shirtsponsor en bieden we de club de nodige ‘ruggesteun’. Terwijl de spelers hun prestaties op het veld neerzetten, helpen wij de backoffice medewerkers hun prestaties te verbeteren met de moderne werkplek. Ook vinden we het leuk onze eigen relaties te laten meeleven met de sportieve uitdagingen, vanuit onze Sky Lounge in het stadion. We zijn trots op deze partner met wie we ons onder alle omstandigheden verbonden voelen.  

FC Dordrecht

‘Samen strijden, samen winnen’

In FC Dordrecht hebben we een partner met wie we ook buiten de directe regio een gezicht en een naam hebben. Sinds 2018 zijn we de trotse shirtsponsor van deze ambitieuze voetbalclub. Wat ons bindt, is ons streven om de beste te willen zijn. Samen zoeken we naar de beste samenwerkingsverbanden om onze doelen te bereiken en helpen we elkaar om op zo hoog mogelijk niveau succesvol te zijn.

Venéco-VELO Handbal

Mensen elkaar laten ontmoeten en sporten

Wie kent ze niet of is niet zelf lid geweest? Sportclub Venéco Velo heeft een grote plek in de samenleving en een warme plek in het hart van velen. Snelheid, techniek en plezier in wat ze doen, zijn eigenschappen die we gemeen hebben. Daarom zijn we al jaren hoofdsponsor. Het is een van de grootste sportverenigingen van Nederland, met honderden actieve leden. Hun ambities realiseren ze door veel te investeren in de jeugd; ook dat herkennen we. 

Panorama Mesdag

Liefhebbers wereldwijd verbinden met kunst

Duizenden kunstliefhebbers wereldwijd verbinden met de collectie van het Haags Museum Panorama Mesdag en medewerkers ondersteunen met de moderne werkplek. Dat is de basis van ons partnership. Dit museum beheert de werken van Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje, waaronder het Panorama van Scheveningen. De vraag was altijd hoe Mesdag dit enorme schilderij (14 x 120 meter) kon schilderen. Het geheim bleek een innovatieve cilinder-techniek en het teamwork van zijn atelier. Wij zijn 140 jaar later supertrots dat wij met onze modernste ICT-techniek en als één team met het Museum kunnen zorgen dat iedereen hiervan kan genieten.

Theater de Naald

Bijdragen aan het plezier voor velen

Het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk is regelmatig ‘Beste Theater van het Jaar’ en heeft een duidelijke maatschappelijke rol. Met prachtige theateravonden en sfeervolle horeca, wil het ‘de Haarlemmerolie’ voor de regionale gemeenschap zijn. Als trotse sponsor dragen we achter de schermen bij aan het succes van dit spraakmakende theater. Wij ondersteunen met de moderne werkplek en intelligente ICT-oplossingen voor digitale cinema, kassa- en ticketsysteem, geautomatiseerde aansturing van geluid en afrekenen bij de horeca. Zo kan elke avond voor de schermen het zorgeloze spektakel losbarsten, tot groot plezier van velen.

Menselijk. Zonder gedoe.

ICT zoals het bedoeld is De totaalpartner