Moving you forward
0174 350 350Contact

Adoptie en Training

Zonder degelijke adoptie geen succesvol project

Het volgen van een Microsoft 365 training kan voor iedereen interessant zijn, van beginner tot expert die nét dat beetje extra uit Microsoft 365 wil halen. Wij helpen zowel complete organisatie-aanvragen als groepstrainingen.

Bekijk de mogelijkheden

Maak werken leuker én makkelijker

met een Microsoft 365-training
Training op maat

Werken met Microsoft 365 wordt pas echt waardevol als jij en jouw collega's het gebruiken!

Met Microsoft 365 heb je de software welke jouw medewerkers effectiever laat (samen)werken. Maar hoe zorg je er nu voor dat je medewerkers er ook optimaal gebruik van maken? Wij merken dat er veel handige functionaliteiten vaak niet worden gebruikt.

Daarom hebben we speciaal opgeleide adoptie & change consultants die organisaties volledig helpen bij de implementatie én het trainen van medewerkers.

Werknemers vaak onbewust van gevaar cyber criminaliteit

Bewustwording is van essentieel belang om je bedrijfsdata veilig te houden. Naast de technische maatregelen moet je de cyberskills van je medewerkers op orde houden. Train jouw medewerkers tegen aanvallen van hackers. Hoe? Bekijk alle trainingsmogelijkheden onderstaand.

Adoptieconsultant aan het woord

De toegevoegde waarde van Adoptie

Organisaties digitaliseren in hoog tempo. Om deze digitale tools effectief in te kunnen zetten, is het van belang dat je medewerkers dit op de juiste manier adopteren.
 
Kevin Maarseveen, Adoptie Consultant bij Venéco, vertelt je in deze video welke toegevoegde waarde Adoptie nog meer heeft. Want waarom is het zo essentieel? En hoe wordt de groei dan inzichtelijk gemaakt? 
             
Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Bekijk dan de video!

Bekijk de mogelijkheden

Training op maat voor jouw organisatie? Maak onderstaand je keuze over welk type training(en) en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een op maat gemaakte incompany training.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vooruit met de moderne werkplek

Koppert Cress wil méér mogelijkheden benutten

Terwijl hij in een chat zit om een storing op te lossen, vertelt Richard Bruininck, ICT-specialist bij Koppert Cress, over de intensieve samenwerking, over de impact van corona en over de rooskleurige toekomst met Microsoft 365. "Want we halen er écht nog niet alles uit," lacht Richard. "De volgende stap die we met Venéco willen maken, is de stap naar volwassenheid."

De toekomst heeft veel moois in petto, denkt Richard. "Via goede adoptietrajecten voortborduren op Microsoft 365. We gaan medewerkers vragen waar ze tegenaan lopen om hier een maatwerk-adoptietraject voor te starten. We willen ook nog iets doen aan Security Awareness. En we willen projectmatiger werken, door iedereen die bij een project betrokken is bij elkaar te brengen in een Teams. Met deze en volgende adoptiestappen worden we écht volwassen in het gebruik van Microsoft 365. 

Dankzij adoptie volwassen worden!

Naar klantcase