Moving you forward
0174 350 350Contact

Maak de overstap naar Venéco

Van ICT-leverancier naar partner 

Veel organisaties vinden de overstap naar een andere ICT-leverancier ingewikkeld en complex. Kan jouw organisatie doorgaan tijdens de overstap? En ben je er dan van verzekerd dat het straks wel beter gaat? Wij begrijpen deze vragen en leggen graag uit hoe we dit aanpakken.

Meer dan ICT: wij zijn jouw ICT partner

Moving you forward

Overstappen van ICT-leverancier zonder gedoe

Er zijn talloze redenen waarom jij op zoek gaat naar een andere ICT-leverancier. Misschien past jouw huidige ICT-leverancier niet meer bij de groei en/of ambities van jouw organisatie? Of wil je ICT, telefonie en security onder één dak afnemen? Dan is overstappen naar een nieuwe ICT-leverancier een optie. Maar wat komt er bij zo’n migratie kijken? Het migreren naar een nieuwe ICT-leverancier is voor organisaties namelijk geen dagelijkse kost. Welke veranderingen brengt dit teweeg bij je medewerkers?

Dé betrokken ICT-partner

Een migratietraject is bij ons eigenlijk niets anders dan een verhuizing. Het kan zijn dat jouw kantoor van locatie gaat veranderen, applicaties naar de Cloud worden verplaatst of dat je wilt verhuizen naar een andere ICT-leverancier. Een migratie is in dit geval niet zomaar een verhuizing, want het kan ook een grote impact hebben op de organisatie en jouw medewerkers. Die impact begrijpen wij. Als team staan we naast je om deze verandering goed te ondersteunen, zonder dat jouw organisatie of medewerkers hier iets van merken.

Zorgeloos migratietraject

Het uitgangspunt van een migratie is zorgen voor een zo ononderbroken mogelijk, veilige en betrouwbare werking van de bedrijfsinformatiesystemen. Wij weten dit als geen ander. Door de jarenlange ervaring op gebied van migraties, zorgen wij voor een soepel en zorgeloos migratietraject.

In vele gevallen betekent de overstap naar een nieuwe ICT-leverancier waarschijnlijk ook dat je op een andere manier het werk gaat organiseren. Voor de eindgebruikers komen nieuwe toepassingen beschikbaar, zoals Microsoft Teams en/of andere cloud applicaties. Daarom is behalve een migratietraject, ook adoptie tijdens het traject van groot belang.

Hoe wij een adoptietraject aanpakken en inrichten?

Alles over ons adoptieprogramma
Maak de overstap

Behoefte aan een lokale, betrokken én meedenkende ICT partner?

Omdat jouw ICT moet blijven draaien, begeleiden en regelen wij de overstap van A tot Z. Zo wordt jouw organisatie totaal ontlast en pakken wij de werkzaamheden direct over.

Dat pakken wij als volgt aan: 

  • Kennismaking;
  • Analyse van de huidige en toekomstige omgeving;
  • Opstellen migratieplan;
  • Opzetten documentatie;
  • Installatie en configuratie werkzaamheden;
  • Nazorg en eventuele instructie medewerkers op locatie;
  • Evaluatie.

Venéco overstapservice

Benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan de groei van je organisatie? We komen graag met je in contact.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)