Moving you forward
0174 350 350 Vacatures14

MVO

MVO-beleid met oog voor verbinding en vitaliteit

We helpen niet alleen jouw organisatie vooruit, maar ook mensen en via hen onze samenleving. Daarom focust ons MVO-beleid voor mens en milieu zich op verbinding en vitaliteit. Betrokken en vooruitstrevend, binnen onze organisatie en in onze directe omgeving.

Win-winsituaties creëren

Steeds een stap verder met groene processen

Onze bedrijfsactiviteiten zijn zo duurzaam mogelijk ingericht. Uitgangspunt is het behoud van het milieu of een minimale belasting daarvan. Dit begint bij vanzelfsprekende zaken als papierloos werken, elektrisch rijden, afval scheiden, batterijen verzamelen en zonnepanelen op het dak. Maar we gaan verder, met het creëren van win-winsituaties. Door hardware te verzamelen en dit verantwoord te laten verwerken, als werkvoorziening voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast zamelen we cartridges en telefoons in en sponsoren we met de opbrengst hiervan de behandeling van kinderkanker via KiKa. 

Groene ICT bestaat niet? Lees hoe wij dit zien in deze blog. 

Lees de blog
Verbinding en vitaliteit

Voor een toekomstbestendige samenleving

Wij geloven in de positieve energie die ontstaat als mensen zich verbonden voelen met elkaar, als ze vitaal kunnen worden en blijven. Zo kunnen ze hun creativiteit ontwikkelen om bij te dragen aan een toekomstbestendige samenleving. Daarom willen we mensen in onze omgeving vooruithelpen. Dat begint bij onze eigen medewerkers, die meedoen aan een vitaliteitsprogramma met gezonde voeding en veel beweging. En dat strekt zich uit tot lokale sportverenigingen, en initiatieven in de regio die mensen dichter bij elkaar brengen. Dit geloof in de kracht van verbinding en vitaliteit is de basis van ons sponsorbeleid. 

Zie jij kansen voor groene ICT in jouw organisatie? We denken graag mee. 

Neem contact met ons op