Moving you forward
0174 350 350Contact

7 maart 2023 | BLOG

Een een-tweetje met onze partner ADO Den Haag

Het begon ruim 25 jaar geleden met een bord langs de lijn: onze band met ADO Den Haag. Vandaag de dag is Venéco een van de negen strategische sponsors van de voetbalclub en verzorgen we de complete ICT-omgeving en camerabeveiliging in het stadion. Verder genieten we samen met onze relaties van onze fantastische skylounge en andere sportieve evenementen in het Bingoal Stadion. Yannick Koevermans, accountmanager Partnerships bij ADO Den Haag, vertelt meer over onze samenwerking. 

Zonder gedoe. Menselijk.

ICT zoals het bedoeld is

Méér dan alleen shirtsponsor

Yannick: “Venéco is shirtsponsor en net als al onze andere partners groots in wat ze allemaal voor ons doen. Hun bijdrage aan de club betekent continuïteit voor ons. Zo hebben we door corona roerige tijden achter de rug, maar Venéco stond altijd klaar voor ADO Den Haag als dit nodig was. Ze zijn ontzettend betrokken en we doen veel leuke dingen samen.”

“Uiteraard wordt Venéco meegenomen in al onze communicatie, zoals wedstrijdposters, het opstellingsformulier en ons clubmagazine”, vervolgt Yannick. “Daarnaast maakt Venéco veel gebruik van hun eigen skylounge. Niet alleen voor vergaderingen en relaties, maar bijvoorbeeld ook voor de kinderen van medewerkers voor een meet-and-greet met een van onze spelers. De manier waarop Venéco het partnership invult, sluit helemaal aan bij hoe wij dat voor ons zien.” 

ICT-assist

Achter de schermen heeft ADO Den Haag natuurlijk te maken met een complete bedrijfsvoering. De administratie, sales, marketing, trainers en andere stafleden hebben moderne werkplekken nodig om het team zo goed mogelijk te ondersteunen. Ongeveer drie jaar geleden hebben we ADO Den Haag gemigreerd van traditionele servers (on-premises en in een private cloud) naar Microsoft 365. En we leveren laptops en vaste werkplekken. “Zo’n 80 medewerkers maken nu gebruik van Teams en SharePoint om efficiënter te kunnen samenwerken en te communiceren”, vult Yannick aan. 

Om alle medewerkers op weg te helpen, hebben we diverse adoptietrainingen voor het werken met Teams en SharePoint verzorgd. Dit waren verschillende trainingen gericht op specifieke gebruikersgroepen. Zo werden medewerkers niet overspoeld met informatie die voor hen toch niet relevant zou zijn. 

Verder leveren en onderhouden we alle camera-apparatuur binnen het stadion om de veiligheid van bezoekers en spelers in de gaten te houden. Ook hebben we een grootschalig en gesegmenteerd wifinetwerk in het stadion aangelegd. Handig voor bijvoorbeeld alle horecazaken en toegangscontroles. Dit hebben we ook gedaan op de twee trainingslocaties van ADO Den Haag. Yannick: “Venéco beheert alle werkplekken en de camerabeveiliging. Zo hoeven we ons in ieder geval geen zorgen te maken over ICT.”

Een krachtig partnership vol leuke evenementen

“Onze samenwerking leent zich voor verschillende evenementen”, vertelt Yannick. “Een speler die bijvoorbeeld langskomt bij een borrel of lunch van Venéco en extra ballen om na een wedstrijd het publiek in te trappen. Met de lancering van het nieuwe logo van Venéco hebben ze een groot feest georganiseerd in het stadion. Er stond een podium op een deel van het veld en alle medewerkers en hun partners zaten op de tribune. Verder waren er gastsprekers, een tof optreden, en uiteraard hapjes en drankjes. Erg leuk voor zowel Venéco als de club.”

Maatschappelijke inzet

We vinden gezondheid en welzijn belangrijk voor iedereen. Daarom ondersteunen we graag sportieve doelen voor onze medewerkers en onze naaste omgeving, onder andere samen met ADO Den Haag. Yannick: “We hebben een eigen maatschappelijke afdeling die zich richt op grote maatschappelijke projecten in de regio Den Haag. Bijvoorbeeld om alle kinderen aan het sporten te krijgen. Zo bevorderen we samen de maatschappelijke gezondheid.”

Venéco-ADO Den Haag: een partnership voor de lange termijn

Onlangs hebben we ons partnership in het bijzijn van onze zakelijke relaties, vrienden, spelers en staf weer, zonder twijfel, voor drie jaar verlengd. We zijn trots op ADO Den Haag en wat we voor de club kunnen betekenen op het gebied van ICT. Daarnaast hebben we veel plezier van onze samenwerking. “De betrokkenheid van Venéco is ongekend”, geeft Yannick aan. “Voor ons is dit partnership ontzettend waardevol én plezierig!” Misschien tot ziens in onze skylounge? 

Lees meer over de laatste verlenging van ons partnership met ADO Den Haag. 

Lees het nieuwsbericht