Moving you forward
0174 350 350Contact
Nieuws

Partnership met ADO Den Haag verlengt tot 2026

Ook de komende jaren blijven we verbonden aan ADO Den Haag als rugsponsor en ICT-partner. Sinds 1998 zijn we sponsor van de Haagse club en dat blijft tot in ieder geval medio 2026.

Al jarenlang ondersteunen we ADO Den Haag op het gebied van ICT. Hierdoor zijn de ICT-processen bij de club geprofessionaliseerd, heeft het bedrijf de volledige camerabewaking rond het Bingoal Stadion gerealiseerd en heeft ADO Den Haag begeleiding gekregen van de Westlandse organisatie in de overgang naar een volledige online werkomgeving.

Ook op ICT-gebied stappen gezet

“Venéco is een ontzettend belangrijke schakel geweest in de stappen die wij op ICT-gebied hebben gezet afgelopen jaren”, zegt Jesper van den Bosch, Commercieel Manager bij ADO Den Haag. “We hadden dit nooit zonder Venéco kunnen realiseren. Daarnaast is het bedrijf zeer trouw aan de club en hebben we in goede en slechte tijden op Venéco kunnen rekenen. De komende jaren willen we verder bouwen aan dit partnership en ik weet zeker dat dit met elkaar gaat lukken.”

De warme band versterkt tijdens wedstrijden

Wilbert Nederpelt, CEO van Venéco, is groot voetballiefhebber en vertelt met plezier over de band tussen zijn organisatie en ADO Den Haag. “De klik tussen ADO Den Haag en Venéco is er vanaf dag één. Sinds de start van de samenwerking hebben we meerdere hele mooie stappen kunnen zetten en is de wisselwerking tussen beide partijen uitstekend.” Een paar jaar geleden hebben we daarom ook onze intrek genomen in Skylounge 3.10 waardoor het partnership verder werd uitgebreid. “Daar zijn we nog steeds heel blij mee. Het is een feest om klanten, relaties, collega’s en andere sponsoren te ontmoeten en tijdens wedstrijden van ADO Den Haag voel je de band nog een stukje meer. Verder denk ik dat ADO Den Haag een hele mooie uitstraling heeft en dat mensen hier graag komen. Wij zijn zeer tevreden in ieder geval en kijken uit naar mooie stappen met elkaar!”

Meer informatie over onze sponsorships?

Lees verder