Moving you forward
0174 350 350Contact

4 augustus 2022 | Blog

Kers op de taart: veilige en mooie bescherming van je hardware

Als we zeggen dat we je organisatie en je medewerkers vooruit willen helpen, het werkzame leven plezieriger willen maken, dan slaan we daarbij geen detail over! Van systemen en applicaties tot hardware en de bescherming daarvan. Daarom leveren we voor deze hardware hoogwaardig tassen, cases en sleeves van kwaliteitsmerken. Inclusief bedrijfslogo, zodat je medewerkers overal perfect voor de dag kunnen komen!

De tijd dat je van 9 tot 5 achter een desktop zat te werken is voorbij. Medewerkers werken vanaf verschillende plekken en zijn vaker onderweg. Samen met hun laptop of tablet. Dus als zíj in beweging zijn, zorgen wíj graag voor een goede bescherming van hun hardware, met sleeves, cases en (laptop)tassen. Dat is bovendien duurzaam, want hoe langer hardware ongeschonden meegaat, hoe minder we het milieu met de productie van nieuwe hardware hoeven te belasten. En komen je medewerkers bij klanten over de vloer, dan is de presentatie helemaal in de puntjes als ook het bedrijfslogo op deze bescherming staat.

Zichtbaar mooie kwaliteit

Het Westlandse bedrijf Priva (klimaat- en procesautomatisering voor onder andere de glastuinbouw) wilde voor het onboarden van nieuwe medewerkers een mooi welkomstgeschenk en koos voor een set rugzakken, tassen en sleeves. Mét hun huisstijl erop. Priva’s IT Operations Manager Martijn Mos vertelt: ‘De vraag kwam van onze HR-afdeling. Venéco zorgt al sinds jaar en dag bij ons voor alle hardware, een partnership dat al heel lang naar tevredenheid verloopt. Het was voor mij dus een logische stap om ook hierover advies te vragen bij één van hun werkplekspecialisten. We hadden geen specifieke wensen, dan alleen dat de kwaliteit goed en vooral ook zichtbaar goed moest zijn, passend bij ons bedrijf. Venéco kwam met echt een príma voorstel. Ook veel vaste collega’s zijn zo enthousiast dat ze nu met één van de tassen of sleeves rondlopen.’

Meer weten over onze klant Priva? 

Klik hier

De perfecte presentatie

De tassen, rugzakken en sleeves die we aanbieden zijn van Case Logic. Deze fabrikant investeert al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw in de kwaliteit van zijn producten. Onder andere door impact- en krachttests uit te voeren, voor optimale bescherming van de hardware. Ze durven ook 25 jaar garantie op hun producten te geven. Een mooie hoes of tas voor je laptop of tablet van Cage Logic is daarom zoiets als een kers op de taart. De finishing touch, net als onze hele dienstverlening een perfecte presentatie die volledig is afgestemd op je organisatie. Bovendien leuk voor je medewerkers.

Geïnteresseerd?

Onze werkplekspecialisten Bart, Jeffry en Stefan vertellen je graag over de mogelijkheden!