Moving you forward
0174 350 350Contact

24 november 2023 | BLOG

De tips van Leon: Verander jij ook vandaag je wachtwoord? 

In een tijdperk waarin digitale veiligheid van het grootste belang is, is het regelmatig wijzigen van je wachtwoorden een simpele, maar effectieve manier om jezelf te beschermen tegen mogelijke cyberdreigingen. Daarom moedigen we je aan om vandaag actie te ondernemen en je wachtwoorden te updaten, het is namelijk "Nationale Verander Je Wachtwoord Dag".

Ontdek de tips van Leon

De wereld verandert snel

Dat vraagt om een partner die je verder brengt

Wat voor wachtwoorden gebruik jij?

Het wachtwoord is het fundament van digitale veiligheid. Waarom kiezen we nog steeds voor eenvoudige wachtwoorden zoals 'admin1234'? Je gebruikt meer wachtwoorden dan je denkt; een grote kans bestaat dat deze vaak hetzelfde zijn. De digitale veiligheid van jou en je medewerkers gaat boven alles! Daarom geeft onze collega, Leon Polman, je vandaag speciaal een aantal tips en richtlijnen om te helpen bij het creëren van sterke en veilige wachtwoorden.

Tips en richtlijnen

Vier tips bij het creëren van sterke en veilige wachtwoorden

Wij voorkomen dat je organisatie in de kern geraakt wordt

Meer dan 60% van de organisaties blijft kwetsbaar voor cyberincidenten, wat heeft geleid tot een flinke toename van financiële schade, die is opgelopen van enkele tienduizenden euro’s naar enkele tonnen. Deze ontwikkeling benadrukt de noodzaak van cyberveiligheid, niet alleen vanwege bedreigingen van buitenaf, maar ook door interne menselijke fouten. We gebruiken slimme technologie om te voorkomen dat je bedrijf wordt geraakt door cyberaanvallen. Ook geven we advies, zodat je snel kunt reageren als er toch iets gebeurt.

Lees meer over onze aanpak op het gebied van Security & Compliance

Security & Compliance