Moving you forward
0174 350 350Contact

ICT Trends

Ben jij al op de hoogte van de vijf ICT-trends van 2024?

Nog een paar weken en dan luiden we 2024 in. Een mooi moment om vooruit te kijken naar wat ons komend jaar te wachten staat op ICT-gebied. Ontwikkelingen die nog ver van je bed zijn of waar je misschien al mee bezig bent. Hieronder vind je vijf trends die in 2024 een belangrijke rol gaan spelen.

Ontdek ze hier!

De wereld verandert snel

Dat vraagt om een partner die met je meedenkt
Trend 1

Generatieve AI

Met generatieve AI kun je teksten en andere content genereren, bijvoorbeeld Chat GPT en Midjourney. Daarbij vindt steeds meer integratie plaats in andere toepassingen, zoals zoekmachines, social media of office-programma’s. Dit leidt tot slimme oplossingen om processen te automatiseren, iets waar wij bij Venéco veel ervaring mee hebben. Benieuwd? 

Trend 2

Duurzame technologie

Duurzame technologie draagt bij aan het verduurzamen van je activiteiten. Denk aan processen automatiseren, locatieonafhankelijk werken, energiezuinige devices en slimme apps die inzicht geven in hoe duurzaam jouw bedrijf werkt. Door technologische innovaties en nieuwe wetten en regels versnelt de ontwikkeling van duurzame technologie. Bij Venéco helpen we je graag om je bedrijfsvoering meer compliant, wendbaar en kosteneffectief te maken.

Trend 3

Cyberweerbaarheid

Cyberweerbaar zijn wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Niet alleen met een goed doordacht toegangsbeleid, waarbij 'Zero trust' steeds vaker het uitgangspunt vormt. Maar ook door awareness te creëren bij je medewerkers over veilig en verantwoord werken in de cloud en het herkennen en voorkomen van cybercrime. Onze Security-diensten kunnen je daar een handje bij helpen. 

Trend 4

Hybride werken

Hybride werken – afwisselend thuis, op kantoor of op locatie – wordt steeds normaler. Dat vraagt wel om een hybride werkplek die functioneel én veilig ingericht is. Microsoft 365 biedt steeds meer apps waarmee je op afstand toch in verbinding met elkaar bent en op een slimme en efficiënte manier kunt samenwerken. Wij kunnen je helpen met het inrichten en beheren van de moderne werkplekken. 

Hybride werken voor jouw organisatie
Trend 5

Data steeds belangrijker

Voor een succesvolle bedrijfsvoering wordt data steeds belangrijker. Door de snelle ontwikkelingen kun je data nog beter voor je laten werken. Bijvoorbeeld om data gedreven strategische besluiten te nemen of de uitvoering bij te sturen. Wij denken graag met je mee over hoe je jouw data gestructureerd én veilig in de Cloud kunt beheren. Hoe je medewerkers, klanten of leveranciers op verantwoorde wijze toegang verleent. En hoe je daarbij voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Ook profiteren van deze trends?

Wij denken graag met je mee

Neem contact met ons op