Moving you forward
0174 350 350 Vacatures14
Nieuws

Belangrijk: Microsoft wijzigt haar licentiemodel

Microsoft is continue in beweging om zijn diensten te verbeteren en functionaliteiten te optimaliseren. Regelmatig worden er diverse wijzigingen aangekondigd en doorgevoerd, zowel binnen bestaande functionaliteiten als nieuwe diensten en oplossingen. Niet voor niets, want Microsoft wil blijven optimaliseren om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen en behoeften in een veranderende markt en van zijn klanten.

Nieuw licentiemodel

New Commerce Experience

Vanaf 1 maart introduceert Microsoft een nieuw licentiemodel: New Commerce Experience (NCE). De flexibele contracten worden daarmee vervangen door een maandelijkse of jaarlijkse licentie. Voor beide licentievormen geldt dat de prijs wordt verhoogd met circa 17,5%. Deze bijgewerkte prijzen weerspiegelen de toegenomen waarde die Microsoft haar klanten de afgelopen tien jaar heeft geboden, aldus Jared Spataro (Corporate Vice President bij Microsoft 365).

Wat betekent dit?

Vanaf 1 maart zijn licenties als volgt af te nemen én te combineren:

Jaarlijkse licentie:

  • Keuze tot een jaarlijkse of maandelijkse betaling
  • Afschalen is alleen mogelijk bij het sluiten van een nieuw contract of bij het vernieuwen van een bestaand contract
  • Prijsbescherming vanaf moment van afsluiten van het nieuwe contract

Maandelijkse licentie:

  • Op- en afschalen is wel mogelijk
  • Premium prijs (+20%)
  • Geen prijsbescherming

Onze accountmanagers helpen graag om de beste keuze voor jouw organisatie te bepalen. We benaderen bestaande klanten de aankomende weken om dit door te spreken. Ben je nog geen klant, maar wil je graag meer weten over deze nieuwe licentievorm? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Klik hier en we nemen contact met je op.

Werken sneller, eenvoudiger en leuker maken.

Daar gaat het om. Kom in contact