Moving you forward
0174 350 350Contact

10 juni 2022 | Blog

Aangenaam, wij zijn het vernieuwde Venéco

De wereld draait, niets staat stil. Jullie zéker niet en daarom wij ook niet. Als Venéco hebben we ons afgelopen periode getransformeerd tot een allround, betrokken ICT-partner die jou, je organisatie en je medewerkers graag meeneemt naar de toekomst. Met ICT die voor je werkt en waarmee je alle veranderingen aankan.

Ons verhaal is een verhaal van nieuwsgierigheid en groei. Nieuwsgierig naar wat jouw organisatie beweegt en hoe je in beweging kunt blíjven. Nieuwsgierig naar wat ICT daarin kan betekenen en hoe we de duizelingwekkende mogelijkheden toepasbaar kunnen maken voor nieuwe uitdagingen. Dat leidde in al die jaren vanzelf tot groei. Tot groei in kennis en inzicht, in betekenis voor onze klanten en uiteindelijk als bedrijf. Bijna 30 jaar geleden begonnen we als een ‘tweemansfractie’ die computers leverde, maar we specialiseerden ons steeds meer in totaaloplossingen. Afgelopen jaren gingen we intensief samenwerken met telecomspecialist DB+ en met cyberveiligheidsspecialist IO4U. Alle oplossingen op het gebied van ICT en telecom kwamen onder één dak. En sinds dit voorjaar staan we er voor je, als één team van 150+ gedreven medewerkers, met één naam en één huisstijl.

Een verhaal van werkplezier

Ons verhaal is ook een verhaal van plezier. ‘ICT moet leuk zijn’, zegt onze ceo Wilbert Nederpelt vaak. We zijn er namelijk van overtuigd dat als medewerkers met plezier kunnen werken, ze van grotere waarde zijn voor een organisatie. Daarom hebben we tijdens ons groeiproces nog eens duidelijk op een rijtje gezet hoe we voor jullie van betekenis willen zijn. Wat jullie van ons mogen verwachten en hoe we ons werk voor jullie willen doen. Noem het onze ‘waarden’, of ons ‘DNA’ – op onze vernieuwde website lees je er meer over. Maar centraal daarin staat het creëren van werkomstandigheden waarin iedereen vooruit wil en kan, met plezier en met ICT ‘zonder gedoe’.

Kunnen we je verder helpen?

Zo hebben we onszelf als Venéco in 2022 opnieuw uitgevonden en kunnen we weer een paar jaar vooruit. Ben jij ook benieuwd naar de beste versie van je organisatie en van je medewerkers, en wil je weten hoe ICT daarbij kan helpen? We helpen je graag verder!

Neem contact met op ons!

Contact