Chat with us, powered by LiveChat

In 3 minuten weet u alles over Office 365

In 3 minuten weet u alles over Office 365

In en rond Venéco

In en rond Venéco

In 3 minuten weet u alles over Office 365

Hoe meer mogelijkheden, hoe groter de verwarring. Dat is een beetje het lot van Office 365 van Microsoft. In de tien jaar van zijn bestaan is dit pakket van Microsoft uitgegroeid tot een digitaal samenwerkingsplatform van formaat, waar bijna niemand in werkend Nederland nog omheen kan.

Naast de bekende programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook kunnen via de cloud nu ook bestanden gelijktijdig én gezamenlijk worden bewerkt, gedeeld en opgeslagen. De laatste loot aan deze stam is Teams. Met Teams kunnen mensen van binnen en buiten de organisatie zich groeperen rond samenwerkingsprojecten. Met elkaar hebben ze toegang tot dezelfde agenda, e-mails en andere Office-programma’s. Plús dat ze onderling snel en veilig kunnen communiceren via chats. Eén digitale werkruimte voor alle mensen, middelen, content en communicatie. Zélfs onderweg ‘ben je erbij’ via de app.

Alle mogelijkheden op een rijtje
Toch nog verwarrend? Robert Panhuyzen van Venéco zet in deze video in 3 minuten nog even alle mogelijkheden op een rijtje. En nodigt u uit voor een eerlijk en vrijblijvend advies. Want voor een toekomst waarin u zorgeloos kunt blijven ondernemen, moet u Venéco hebben.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!