Chat with us, powered by LiveChat

Exact erkent Venéco met Accelerator Award!

Exact erkent Venéco met Accelerator Award!

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Exact erkent Venéco met Accelerator Award!

Venéco is al jaren gecertificeerd partner van softwareleverancier Exact. Dat we dit partnerschap waar maken blijkt uit het feit dat we Exact ons maar liefst drie keer heeft genomineerd: als Exact Partner van het Jaar 2018, voor de Customer Loyalty Award (de partner die klanten het langste aan zich bindt) én voor de Accelerator Award. Donderdag 28 maart werd bekend dat we de laatste nominatie mochten verzilveren! Met deze award erkent Exact ons als de partner die de snelste omzetgroei in Exact-producten liet zien.

Venéco biedt ondernemingen grip op de zaak met software-oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen. Intelligente netwerken worden gecombineerd met uitgelezen software. Alle front- en backoffice processen in één geïntegreerd systeem, met één databron voor alle informatie. Dat biedt meer stroomlijning in de bedrijfsvoering, beter managementinzicht en kostenbesparing. Ons Exact-team maakt het waar!

Exact heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award-event in totaal zes partners bekroond met een onderscheiding. Tijdens een feestelijke avond in de Beurs van Berlage in Amsterdam werd het belang van het partnernetwerk van Exact nogmaals aangestipt. ‘Ik ben ontzettend trots op de jarenlange samenwerking met onze partners’, zegt Paul Ramakers, COO bij Exact. ‘Hun deskundigheid en kennis zorgt ervoor dat de software van Exact goed wordt geïmplementeerd en de klanten ondersteund blijven.’

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!