Chat with us, powered by LiveChat

Edwin Veenman van Venéco pakt de (boks)handschoen op

Edwin Veenman van Venéco pakt de (boks)handschoen op

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Edwin Veenman van Venéco pakt de (boks)handschoen op

Het Westland is een spraakmakend evenement rijker. Op 18 mei vind het spetterende Westland Boksgala plaats in De Veiling in Poeldijk. Venéco is hoofdsponsor. Daarnaast heeft technisch directeur van Venéco Edwin Veenman – aka ‘@tack’ – de handschoen opgepakt: hij neemt deel als bokser. ‘Met boksen treed ik echt buiten mijn comfortzone. Maar dat maakt het juist leuk!’, zegt Edwin.

In twaalf partijen nemen bekende Westlandse ondernemers het tegen elkaar op tijdens het gala. Ze knokken voor het goede doel: Stichting Droom je Thuis. De ondernemers betalen voor deelname én worden gesponsord. ‘De stichting is de grote winnaar van het evenement’, aldus Edwin. Droom je Thuis is een ouderinitiatief en voorziet in een kleinschalige woon- en of verblijfsgroep voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Met het Boksgala wordt specifiek geld ingezameld voor de inrichting van een nieuwe (nog te bouwen) locatie in Naaldwijk.

De deelnemende ondernemers zijn voorafgaand aan het Boksgala een halfjaar in training bij Defence Academy in Naaldwijk. Check de video en kom meer te weten over de motivatie van Edwin Veenman!

Doneren? Dat kan HIER

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!