Moving you forward
0174 350 350Contact

De moderne werkplek van Microsoft 365

Digitale transformatie in de zorgbranche met de moderne werkplek

De zorgbranche vereist een moderne werkplek die specifiek is afgestemd op de behoeften en eisen zorgprofessionals. Met de juiste combinatie van apparaten, technologieën en software kunnen medewerkers flexibel werken, waar en wanneer dan ook. De moderne werkplek van Microsoft 365 biedt dit alles en meer. Het biedt een digitale werkomgeving die is ontworpen om de dagelijkse taken van zorgprofessionals te vereenvoudigen en te optimaliseren. Dit zorgt voor meer efficiëntie, betere communicatie en uiteindelijk een verbeterde patiëntenzorg.

Download de whitepaper

Innovatie in de Zorg

Ontdek de kracht van de Moderne Werkplek
Overstappen en doorpakken

Adoptie voor succesvolle ICT in de zorg

Voor succes in de zorgbranche is technologie geen optie, maar een vereiste. Een balans tussen technologie, processen en menselijk gedrag is essentieel voor een succesvolle digitale transformatie. Adoptie is cruciaal om het maximale uit technologie te halen, met name bij organisaties die overstappen op een nieuwe ICT-omgeving. De verandering voor medewerkers begint pas na implementatie en een goede adoptie daarom van groot belang is. Een kennismaking met Microsoft 365 en Teams bij aanvang en opvolging en training na de start zijn nodig om het maximale uit de ICT-omgeving te halen en succesvol te zijn op de lange termijn.

MICROSOFT 365 EN TEAMS

De beste basis voor hogere productiviteit

Als organisatie in de zorgbranche is het belangrijk om productief en flexibel te zijn. Een moderne werkplek met Microsoft 365 en werken in de cloud biedt de ideale basis voor deze eigenschappen. Met deze oplossing kunnen je medewerkers gemakkelijk communiceren, samenwerken en toegang krijgen tot informatie vanaf elke locatie. Teams biedt daarnaast een digitale omgeving waarin medewerkers kunnen samenwerken, communiceren en bestanden delen. Hierdoor wordt de productiviteit nog verder verhoogd en wordt de organisatie toekomstbestendig. Laten we samen onderzoeken hoe de moderne werkplek jouw zorgorganisatie kan ondersteunen bij het behalen van de resultaten van vandaag en morgen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden en verplichtingen voor een thuiswerkplek vanuit de werkgever?

Hybride werken: aanpak voor werkgevers
NEN 7510

Informatiebeveiliging in de zorg

Om goede zorg te kunnen bieden is het van essentieel belang om betrouwbare patiëntgegevens op het juiste moment beschikbaar te stellen, maar enkel aan geautoriseerde personen.

Organisaties kunnen gebruik maken van de NEN 7510 norm om risico's te minimaliseren en het bewustzijn van medewerkers te vergroten. Het is immers van groot belang dat informatie niet ongecontroleerd uit de organisatie lekt. Wij staan graag voor je klaar om hierbij te helpen!

Meer over onze NEN 7510 aanpak

Cloudoplossingen

We kunnen de moderne werkplek aanvullen met organisatie-specifieke functionaliteiten en cloudoplossingen en deze voor je beheren. Deze oplossingen vind je hier.

Meer cloud: Microsoft Azure & andere cloud varianten

Klantcases Moderne Werkplek

Klantcase | Koninklijke Van Twist

Klantcase | Koninklijke Van Twist

Lees meer
Klantcase | TFC

Hoe hebben we TFC vooruit geholpen?

Lees meer
Klantcase | PSV

Connectiviteit, netwerk en telefonie voor PSV

Lees meer

Sterke strategische partners

Om jouw ICT te laten werken, zorgen we natuurlijk voor een compleet aanbod. Inclusief de gewenste hardware. Zoals voor persoonlijke werkplekken (PC, laptop, thin cliënts, tablet, smartphone, headset op basis van BYOD of COYD); voor de gezamenlijke werkplekken en vergaderruimtes (audio- en video-faciliteiten); voor internetverbindingen (WiFI, routers, etc); voor print- en scan-oplossingen (MFP); voor servers, opslag en back-up. Om je de beste oplossingen met de hoogste kwaliteit te bieden, werken we samen met sterke strategische partners.

Wil je meer lezen over onze sterke strategische partners? 

Strategische Partners

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)