Moving you forward
0174 350 350Contact

ICT Adoptie Scan

De eerste stap naar digitale vooruitgang

Het succes van je organisatie zit in je medewerkers. Je kunt werken aan dit succes door te werken aan de digivaardigheid van je medewerkers. Maar ondanks dit besef, blijkt deze vaardigheid van de meeste werknemers nog niet op het vereiste niveau.

Ben je benieuwd hoe het er bij jouw organisatie voor staat? Doe dan de ICT Adoptie Scan voor direct resultaat.

Start Scan
Hoe staat jou organisatie ervoor?

Veranderen zonder adoptie is geen optie

Organisaties digitaliseren in hoog tempo. Veel organisaties zijn daarom overgestapt op Microsoft 365 of hebben deze keuze een tijd terug al gemaakt. Maar het aanschaffen van de licentie is één ding, het zo effectief mogelijk gebruik maken van Microsoft 365 is een tweede.

In de ICT Adoptie Scan stellen we verschillende vragen over 4 belangrijke onderwerpen. Hiermee krijgen we een goed inzicht in de huidige situatie van jouw organisatie. Op basis van dit inzicht, kunnen wij een advies uitbrengen wat op maat gemaakt is voor jou.

Start Scan
DE ESSENTIE VAN ADOPTIE & CHANGE

Digitale vaardigheden bepalen het succes voor de toekomst

De juiste tools op kantoor implementeren is één. Het maximale er uit halen is twee. Aan dat laatste schort het vaak bij de introductie en vernieuwing van technologie in de organisatie. Het scharniert rond de eindgebruiker: die moet niet alleen vertrouwd zijn met de tools waarmee hij of zij werkt, maar ook openstaan voor veranderingen in de werkwijze. En daar komt adoptie om de hoek kijken. Deze whitepaper geeft je handvatten om van jouw Microsoft 365 adoptie een succesverhaal te maken.

 

Succesvolle adoptie van Microsoft 365

‘De progressie is dat we in ieder geval op de achtergrond de veiligheid beter kunnen inregelen, wat voor ons heel belangrijk is. Thuis werken en online gaat ook makkelijker met je documenten die je in de Cloud hebt staan’ aldus John Barendse, Financieel Directeur bij Ter Laak Orchids.

''Bij Ter Laak Orchids is één van onze kernwaardes ‘Moving Forward’. Toevallig is die bij Venéco ‘Moving you forward’, dus wij vonden het sowieso een ideale match''

Benieuwd hoe we de medewerkers van Ter Laak Orchids meenemen in het Adoptietraject? Kijk dan nu de video!

Wil je weten hoe we jouw organisatie naar een volgend niveau kunt tillen met een adoptietraject? 

Bekijk de mogelijkheden