Chat with us, powered by LiveChat

1# Tip van Robert: toetscombinaties Microsoft Teams

1# Tip van Robert : toetscombinaties Microsoft Teams

In en rond Venéco

In en rond Venéco

1# Tip van Robert : toetscombinaties Microsoft Teams

Collega Robert Panhuyzen checkt voortdurend alle mogelijkheden binnen de diverse Microsoft Office 365 apps. Zoals de handige ‘opdrachten’-opties binnen Teams. Dit zijn toetsencombinaties voor het uitvoeren van veelvoorkomende taken in Teams: uw status bijwerken, naar een specifiek kanaal gaan, recente bestanden en opgeslagen berichten weergeven en meer. Zie hieronder een lijst met beschikbare opdrachten en informatie over hoe u kunt ontdekken wanneer er nieuwe opdrachten beschikbaar zijn.

Als u een opdracht wilt gebruiken, typt u / in het opdrachtvak boven in Teams. U ziet een menu met alle opdrachten die op dat moment worden ondersteund. Selecteer de gewenste opdracht, druk op Enter en Teams zorgt voor de rest. Tip: U kunt ook op ALT+K (Windows) of Option+K (Mac) drukken om de opdrachtlijst te openen.

Opdrachten zijn beschikbaar voor iedereen die Teams gebruikt, maar als een bepaalde opdracht niet werkt voor u, heeft uw organisatie mogelijk een functie uitgeschakeld die essentieel is voor de opdracht. Als chat bijvoorbeeld is uitgeschakeld voor uw organisatie, werken opdrachten voor de chatfunctie niet.

Beschikbare opdrachten

Ontdek wanneer er nieuwe opdrachten beschikbaar zijn

Microsoft werkt de opdrachtbibliotheek voortdurend bij, dus zorg ervoor dat het menu in het opdrachtvak wordt weergeven om te zien wat er nieuw is. (Typ /.)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!