Moving you forward
0174 350 350Contact

Vodafone Business Partner

Oplossingen voor ondernemers

Samen bereiken we meer. Daarom werkt Vodafone samen met verschillende Business Partners die organisaties van 50 tot 250 medewerkers verder helpen met hun telecomoplossingen. Zowel vaste als mobiele telefonie, bereikbaarheid en diensten op maat, zoals televisie is binnen handbereik door onze samenwerking met Vodafone. 

Klantcase BIOS GROEP & REVA TAXI

Snel vooruit helpen zodat je nooit stil staat

Voor BIOS Groep is goede bereikbaarheid en verbinding met hun chauffeurs van groot belang om snel te kunnen schakelen. Passagiers van A naar B brengen is de kern en snel schakelen de service die zij bieden aan hun passagiers. 

Daarom is ieder vervoersmiddel van BIOS Groep verbonden met de algemene centrale middels een Vodafone SIM-kaart. Alle bussen, taxi's en andere auto's hebben een nieuwe SIM-kaart ontvangen, welke snel en efficiënt werd gewisseld, zodat chauffeurs snel weer onderweg konden zijn met hun passagiers. 

Ben je benieuwd hoe Venéco en Vodafone dit project heeft aangepakt? Bekijk dan de video voor een sfeerimpressie. 

Strategic Business Partners

Wij zijn een van de Strategic Business Partners van Vodafone. Als Strategic Partner van Vodafone kunnen we de meest complexe ICT-en telefonievraagstukken aan. Door de hechte samenwerking met Vodafone, het continue volgen van workshops en trainingen blijven we voorop lopen met de Vodafone-technologieën. 

Werken aan de beste oplossingen

Samen met Vodafone werken we aan oplossingen en diensten, zodat jouw organisatie het maximale uit je business én mensen kan halen. Onze samenwerking zorgt ervoor dat we jou optimaal en op maat kunnen bedienen en dat je ‘future ready’ bent. Of het nu gaat om telefonie, bereikbaarheid of inrichting van jouw kantoor. 

Start de Vodafone Business Scan
Vodafone Business Partner

Internet of Things

Nieuwe manieren van werken vragen om een andere werkomgeving. Gebouwen zullen veel slimmer moeten worden om beter gebruik te maken van de beschikbare meters en de voorzieningen. Internet of Things (IoT) maakt het mogelijk.

Vodafone Business Scan

Een snelle check om alles uit jouw organisatie te halen

Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeften. Je wilt het maximale uit je organisatie en mensen halen, maar welke stappen moet je ondernemen? Wij kunnen je helpen om een goede start te maken met het (her)inrichten van je IT, zodat jij jouw ambities kunt waarmaken. 

Meer weten over Vodafone en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.