Moving you forward
0174 350 350 Neem contact op

Vodafone Business Partner

Oplossingen voor ondernemers

Samen bereiken we meer. Daarom werkt Vodafone samen met verschillende Business Partners die organisaties van 50 tot 250 medewerkers verder helpen met hun telecomoplossingen. Zowel vaste als mobiele telefonie, bereikbaarheid en diensten op maat, zoals televisie is binnen handbereik door onze samenwerking met Vodafone. 

Vodafone Zakelijk

Onderneem op het grootste 5G-netwerk
Vodafone Business Partner

Internet of Things

Nieuwe manieren van werken vragen om een andere werkomgeving. Gebouwen zullen veel slimmer moeten worden om beter gebruik te maken van de beschikbare meters en de voorzieningen. Internet of Things (IoT) maakt het mogelijk.

Strategic Business Partners

Wij zijn een van de Strategic Business Partners van Vodafone. Als Strategic Partner van Vodafone kunnen we de meest complexe ICT-en telefonievraagstukken aan. Door de hechte samenwerking met Vodafone, het continue volgen van workshops en trainingen blijven we voorop lopen met de Vodafone-technologieën. 

Werken aan de beste oplossingen

Samen met Vodafone werken we aan oplossingen en diensten, zodat jouw organisatie het maximale uit je business én mensen kan halen. Onze samenwerking zorgt ervoor dat we jou optimaal en op maat kunnen bedienen en dat je ‘future ready’ bent. Of het nu gaat om telefonie, bereikbaarheid of inrichting van jouw kantoor. 

Start de Vodafone Business Scan
Vodafone Business Scan

Een snelle check om alles uit jouw organisatie te halen

Iedere organisatie is anders en heeft andere behoeften. Je wilt het maximale uit je organisatie en mensen halen, maar welke stappen moet je ondernemen? Wij kunnen je helpen om een goede start te maken met het (her)inrichten van je IT, zodat jij jouw ambities kunt waarmaken. 

Meer weten over Vodafone en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing.