Moving you forward
0174 350 350 Neem contact op

KPN Partner Network

De one-stop-shop voor professioneel en op maat advies

Voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elke organisatie, werkt KPN samen met een select netwerk van professionele zakelijke adviseurs. Wij zijn één van deze zakelijke partners en daar zijn we trots op. De samenwerking betekent namelijk dat we altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de diensten van KPN. 

KPN Zakelijk

Voor al je telecom, ICT en security

KPN Partner Network

KPN Business Partners zijn volledig KPN gecertificeerd. Of het nu gaat om een totaaloplossing, telecom, securitydiensten, zakelijk internet of IT-oplossingen.

Gegroepeerd in het KPN Partner Network werkt KPN samen met zijn business partners aan oplossingen, diensten en kennis om organisaties te helpen hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Partners zijn als eerste op de hoogte van nieuwe diensten of ontwikkelingen binnen bestaande diensten, zodat zij klanten altijd van de laatste informatie kunnen voorzien en ondersteunen. 

"Venéco is de ‘trusted advisor’ voor de ondernemer. Ze hebben alle kennis en expertise in huis om strategisch mee te denken met de klant en een oplossing op maat te bieden."

Raoul Steenkamp, Business Partner Manager KPN -

Strategisch partnership

Venéco is strategisch partner van het KPN Partner Network. Met deze strategische samenwerking bevestigt KPN de significante rol die wij spelen bij KPN en onze klanten. We behoren daarmee tot een selecte groep organisaties in Nederland die als strategisch partner van KPN meedenken en adviseren over de rol van het KPN partner netwerk.

Bovendien volgen onze collega's continue trainingen en workshops, zodat we volledig op de hoogte zijn van KPN-diensten om onze klanten goed te kunnen adviseren in hun wensen en behoeften. 

Whitepaper

Innoveren met data en connectiviteit

Innovatie is actueler dan ooit. Door de inzet van het KPN-netwerk met onder meer 5G lukt het steeds meer apparaten al dan niet draadloos met elkaar te verbinden. Dat biedt nieuwe kansen en verdienmodellen.

In dit whitepaper staat het Internet of Things (IoT) centraal. Tal van concrete voorbeelden van technologische vernieuwingen uit verschillende sectoren passeren de revue: van het monitoren van pijpleidingen tot real time beeld in ambulances. KPN doet dit samen met partners. Want innoveren doe je niet alleen, dat doe je samen.

Whitepaper

Op weg naar een slimme, duurzame samenleving

Economische en maatschappelijke trends vragen om een efficiëntere en duurzamere manier van werken, ondersteund door slim gebruik van data en connectiviteit. 5G (de vijfde generatie mobiel internet) kan dit mogelijk maken met zijn hoge snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid.

In onze whitepaper laten we zien hoe 5G samenwerking kan bevorderen en nieuwe mogelijkheden kan bieden in verschillende sectoren, zoals de industrie, zorg, landbouw en logistiek.

Samen met onze strategische partner KPN hebben wij een mooie primeur!

Wij hebben namelijk de eerste Enterprise 5G-oplossing van Nederland geleverd bij Verwater (Tank & Industrial Services)

Lees de klantcase
On-Demand Webinar

Hoe zorg je dat de moderne werkplek van jouw organisatie maximaal beveiligd is?

Vandaag de dag stellen we hoge eisen aan onze moderne werkplek en willen we altijd en overal veilig kunnen werken. En dat ook nog eens device onafhankelijk. Dat betekent dat de beveiliging van je moderne werkplek met je mee moet reizen. Maar welke oplossingen zijn beschikbaar? En hoe zorg je dat de moderne werkplek van jouw organisatie maximaal beveiligd is?

KPN EEN MKB TV

Waarom KPN EEN MKB TV

KPN EEN ken je ongetwijfeld van internet en telefonie, maar met KPN EEN MKB TV maak je de ervaring pas écht compleet voor klanten en medewerkers. Met deze oplossing krijg je toegang tot een ruim aanbod aan televisiezenders, radiozenders en alle regionale zenders. Wil je daarnaast eigen content laten zien? Dan bieden de narrowcastingmogelijkheden uitkomst. Benieuwd? Bekijk naar de mogelijkheden in de video

Goed om te weten

Veelgestelde vragen

Meer weten over KPN en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing.