Moving you forward
0174 350 350Contact

KPN Partner Network

De one-stop-shop voor professioneel en op maat advies

Voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elke organisatie, werkt KPN samen met een select netwerk van professionele zakelijke adviseurs. Wij zijn één van deze zakelijke partners en daar zijn we trots op. De samenwerking betekent namelijk dat we altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de diensten van KPN. 

KPN Zakelijk

Voor al je telecom, ICT en security

KPN Partner Network

KPN Business Partners zijn volledig KPN gecertificeerd. Of het nu gaat om een totaaloplossing, telecom, securitydiensten, zakelijk internet of IT-oplossingen.

Gegroepeerd in het KPN Partner Network werkt KPN samen met zijn business partners aan oplossingen, diensten en kennis om organisaties te helpen hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Partners zijn als eerste op de hoogte van nieuwe diensten of ontwikkelingen binnen bestaande diensten, zodat zij klanten altijd van de laatste informatie kunnen voorzien en ondersteunen. 

"Venéco is de ‘trusted advisor’ voor de ondernemer. Ze hebben alle kennis en expertise in huis om strategisch mee te denken met de klant en een oplossing op maat te bieden."

Raoul Steenkamp, Business Partner Manager KPN -

Strategisch partnership

Raoul: “Venéco is Strategisch Business Partner van KPN en dat betekent dat ze niet alleen onze diensten wederverkopen, maar meer een verlengstuk van onze organisatie zijn. Ze nemen een deel van het werk uit handen, zoals de eerstelijns service, sales en facturatie, en zijn daarom een onmisbaar deel van onze duurzame ambitie.

Onze samenwerking richt zich voornamelijk op het mkb. Venéco biedt bijvoorbeeld mobiele en vaste telefonie, internet en tv van KPN aan. Samen met hen zorgen we voor de beste service en de nieuwste technologie voor onze klanten. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten helpen om te groeien en succesvol te worden.”

Interview

Groen, sociaal verantwoord én een inspiratie voor Venéco

Wist je dat KPN is uitgeroepen tot een van de duurzaamste telecombedrijven ter wereld? Terwijl ze verantwoordelijk zijn voor maar liefst 0,8% van het elektriciteitsverbruik in Nederland. Het telecombedrijf heeft de ambitie om een positieve impact te hebben op de wereld en doet dit door onder andere groene stroom te gebruiken. Bovendien is KPN sinds 2015 compleet klimaatneutraal.

Maar KPN gaat verder dan milieubewust zijn: ook maatschappelijke initiatieven worden niet vergeten. Benieuwd hoe KPN de wereld een klein beetje beter maakt? Lees het verhaal van Raoul Steenkamp, business partner manager bij KPN, en hoe KPN als strategische partner ons weer inspireert om te werken aan een duurzame toekomst.

Whitepaper

Innoveren met data en connectiviteit

Innovatie is actueler dan ooit. Door de inzet van het KPN-netwerk met onder meer 5G lukt het steeds meer apparaten al dan niet draadloos met elkaar te verbinden. Dat biedt nieuwe kansen en verdienmodellen.

In dit whitepaper staat het Internet of Things (IoT) centraal. Tal van concrete voorbeelden van technologische vernieuwingen uit verschillende sectoren passeren de revue: van het monitoren van pijpleidingen tot real time beeld in ambulances. KPN doet dit samen met partners. Want innoveren doe je niet alleen, dat doe je samen.

Whitepaper

Op weg naar een slimme, duurzame samenleving

Economische en maatschappelijke trends vragen om een efficiëntere en duurzamere manier van werken, ondersteund door slim gebruik van data en connectiviteit. 5G (de vijfde generatie mobiel internet) kan dit mogelijk maken met zijn hoge snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid.

In onze whitepaper laten we zien hoe 5G samenwerking kan bevorderen en nieuwe mogelijkheden kan bieden in verschillende sectoren, zoals de industrie, zorg, landbouw en logistiek.

Samen met onze strategische partner KPN hebben wij een mooie primeur!

Wij hebben namelijk de eerste Enterprise 5G-oplossing van Nederland geleverd bij Verwater (Tank & Industrial Services)

Lees de klantcase
On-Demand Webinar

Hoe zorg je dat de moderne werkplek van jouw organisatie maximaal beveiligd is?

Vandaag de dag stellen we hoge eisen aan onze moderne werkplek en willen we altijd en overal veilig kunnen werken. En dat ook nog eens device onafhankelijk. Dat betekent dat de beveiliging van je moderne werkplek met je mee moet reizen. Maar welke oplossingen zijn beschikbaar? En hoe zorg je dat de moderne werkplek van jouw organisatie maximaal beveiligd is?

Meer weten over KPN en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.