Moving you forward
0174 350 350 Vacatures14

KPN Partner Network

Alles onder één dak

Voor persoonlijk advies en een passende oplossing voor elke organisatie, werkt KPN samen met een select netwerk van professionele zakelijke adviseurs. Wij zijn één van deze zakelijke partners en daar zijn we trots op. De samenwerking betekent namelijk dat we altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen de diensten van KPN. 

KPN Zakelijk

Ondernemen op volle snelheid

KPN Partner Network

KPN Business Partners zijn volledig KPN gecertificeerd. Of het nu gaat om een totaaloplossing, telecom, securitydiensten, zakelijk internet of IT-oplossingen.

Gegroepeerd in het KPN Partner Network werkt KPN samen met zijn business partners aan oplossingen, diensten en kennis om organisaties te helpen hun bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Partners zijn als eerste op de hoogte van nieuwe diensten of ontwikkelingen binnen bestaande diensten, zodat zij klanten altijd van de laatste informatie kunnen voorzien en ondersteunen. 

Strategisch partner van KPN

Venéco is strategisch partner van het KPN Partner Network. Met deze strategische samenwerking bevestigt KPN de significante rol die wij spelen bij KPN en onze klanten. We behoren daarmee tot een selecte groep organisaties in Nederland die als strategisch partner van KPN meedenken en adviseren over de rol van het KPN partner netwerk.

Bovendien volgen onze collega's continue trainingen en workshops, zodat we volledig op de hoogte zijn van KPN-diensten om onze klanten goed te kunnen adviseren in hun wensen en behoeften. 

Meer weten over KPN en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing.