Maak van medewerkers de beste verdediging

Maak van medewerkers de beste verdediging

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Maak van medewerkers de beste verdediging

De manier waarop we (samen)werken verandert. Medewerkers hebben toegang tot alles wat nodig is om tegelijk productief te zijn en efficiënt te werken. Ongeacht locatie of tijdstip. Dit betekent dat er niet alleen gewerkt wordt met middelen die een werkgever beschikbaar stelt, maar ook met middelen die privé-eigendom zijn van medewerkers (BYOD). Een ‘gevaarlijke’ combinatie, waardoor veilig samenwerken steeds minder vanzelfsprekend is.

Er zijn vele technische mogelijkheden en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat medewerkers op een zo veilig mogelijke manier kunnen (samen)werken, waar en wanneer dan ook. Toch is dit niet voldoende. Niet voor niets wordt er gezegd dat medewerkers de zwakste schakel zijn als het gaat om beveiliging. Anderzijds kunnen medewerkers een groot positief verschil maken als de security awareness in de organisatie wordt verhoogd.


Doelgerichte Security Awareness-trainingen
Maak daarom van medewerkers de beste verdediging met het Security Awareness e-learning platform. Via dit platform worden korte trainingen – van ongeveer 10 minuten – aangeboden die op elk moment en vanaf iedere plaats gevolgd kunnen worden.

Door de trainingen worden medewerkers zich bewuster van het soort informatie waarmee ze werken. Daarnaast geeft de training de nodige handvatten om risico’s in zowel werk- als privésituaties te herkennen.

Het Security Awareness e-learning platform biedt maandelijks nieuwe trainingen, afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Hierin komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wachtwoordbeleid begrijpen
  • Herkennen van phishing mails
  • Bewustwording van eigen positie binnen de organisatie
  • Veilig (thuis) werken
  • Veilig werken met draadloze netwerken
  • Wat is cybercrime?

 

Advies waarmee je verder komt
Meer informatie over het creëren van bewustwording bij medewerkers? Of het inzetten van Security Awareness-trainingen? Neem dan contact met ons op via info@veneco.nl of 0174 – 615 415.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!