Moving you forward
0174 350 350Contact

Adoptieroadmap

De roadmap naar digitale vaardigheid

Ben je op zoek naar een manier om digitale vooruitgang te boeken met jouw organisatie? Bij Venéco begrijpen we dat elke organisatie geconfronteerd wordt met verschillende uitdagingen. Zo ook met het ontwikkelen van de digitale vaardigheden van hun medewerkers. Wij zijn er om je te helpen een duidelijke route naar succes te definiëren én te implementeren.

Adoptieroadmap

Onze aanpak

We begrijpen dat elke organisatie verschillende behoeftes heeft als het gaat om digivaardigheidstraining. Daarom geloven we in maatwerk. Onze aanpak omvat het volgende stappenplan:

Stap 1: Behoefteanalyse
Ons proces begint met een analyse van jouw organisatie. We luisteren naar jouw doelstellingen, uitdagingen en de bestaande digivaardigheden van jouw medewerkers. Deze informatie helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van waar jouw organisatie zich momenteel bevindt.

Stap 2: Op maat gemaakte Oplossingen
Op basis van de behoefteanalyse ontwikkelen we een op maat gemaakte trainingsoplossing. Dit omvat de selectie van relevante trainingsprogramma's, de keuze van trainingsmethoden en -tools, en het bepalen van de juiste leerpaden voor jouw medewerkers.

Stap 3: Implementatie
Na goedkeuring gaan we over tot de implementatie van de training. Dit omvat het plannen van trainingssessies, het leveren van lesmateriaal en het begeleiden van de medewerkers gedurende het hele leerproces.

Stap 4: Monitoring en Evaluatie
Onze betrokkenheid eindigt niet wanneer de implementatie is voltooid. We blijven betrokken bij jouw organisatie om de voortgang van de training te volgen en ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden behaald. Indien nodig passen we het programma aan om te zorgen voor een optimaal leerresultaat.

Stap 5: Onderhoud en Toekomstige Groei
Wij geloven in langetermijnsucces. Naast het leveren van initiële training, bieden we ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat jouw organisatie blijft groeien in digivaardigheid, ook in een steeds veranderende digitale omgeving.

Behoefte aan een adviesgesprek? 

Samen kunnen we een roadmap ontwikkelen die jouw organisatie leidt naar verbeterde digivaardigheid. Plan nu een adviesgesprek in met een van onze experts. 

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)