Moving you forward
0174 350 350 Vacatures14

Microsoft Gold Partner

Ontdek de voordelen van een Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Partner en daar zijn we trots op. Met deze status kunnen we namelijk jou adviseren in de beste oplossingen van Microsoft voor jouw organisatie. Met deze status voldoen we aan de strengste normen van Microsoft en volgen we continue trainingen om up-to-date te blijven van de mogelijkheden die Microsoft biedt.

Slechts 1% van de Microsoft Partners wereldwijd

is Gold gecertificeerd.

Microsoft Gold Partner

Een Microsoft Gold Partner heeft gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van implementatie van Microsoft-oplossingen.

Als Microsoft Partner zitten wij dicht bij het vuur, we hebben korte lijntjes met Microsoft Nederland en werken intensief samen. Zo hebben wij toegang tot premier support, ontvangen we als eerste nieuws en updates rondom Microsoft applicaties en volgen onze technische collega's continue Microsoft-trainingen. Onze kennis is daarmee altijd up-to-date. Zo zorgen we ervoor dat de implementatie bij jouw organisatie vlekkeloos verloopt en jij de beste ondersteuning krijgt.

Op zoek naar een Microsoft-partner?

Een Microsoft Gold Partner word je niet zomaar. Je dient hiervoor Microsoft-competenties te behalen en voldoende certificeringen in huis hebben. Een competentie geeft aan dat je als partner beschikt over brede technische kennis en vaardigheden om diensten te kunnen leveren voor een Microsoft-product of -technologie. 

De certificeringen worden gehaald en up-to-date gehouden door onze collega's. Zo hebben onze collega's de basiskennis middels MS-900, AZ-900, SC-900 en PL-900 en volgen onze consultants verdiepende trainingen om specialistische kennis op te doen en bij te houden. 

Meer weten over Microsoft en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We adviseren je graag over de ideale Microsoft-inrichting van jouw organisatie.