Moving you forward
0174 350 350Contact

Microsoft Solutions Partner for Modern Work

Ontdek de voordelen

Wij zijn Microsoft Solutions Partner op het gebied van Modern Work. Dit houdt in dat wij ons specialisme op het gebied van de Modern Work mogen onderstrepen met de naam ‘Microsoft Solutions Partner for Modern Work’. Wat betekent dit voor jou en voor ons als Microsoft-partner?

Microsoft Solutions Partner

Modern Work

Over het partnership

De Silver, Gold en Platinum benamingen van de partnerships met Microsoft maken plaats voor Solutions Partnerships.

Microsoft stelt Solutions Partnerships in verschillende disciplines beschikbaar, waaronder 'Modern Work'.

Onze partnerstatus valt hier op dit moment onder. Hiermee valideert Microsoft onze technische expertise en onderscheidend vermogen. Als Solutions Partner for Modern Work betekent dit dat we de juiste certificaten, technische kennis, klantondersteuning en de juiste mensen hebben om klanten het vertrouwen te geven om samen te werken.

Solutions Partner Modern Work

Als Solutions Partner for Modern Work, wat betekent dat wij aan de strenge eisen van Microsoft voldoen. Je ziet hierin terug dat wij een duidelijke focus hebben gekozen in onze partnerships én onze expertise om je tot in detail op dit vlak te kunnen ondersteunen.

Daarnaast geeft het je de garantie dat wij altijd voorop zullen lopen zodat jij profiteert van de nieuwste Microsoft-ontwikkelingen op het gebied van productiviteit, cybersecurity, medewerkerstevredenheid en daarmee de werkplek waar je blij van wordt.

New Commerce Experience

Wat is de New Commerce Experience van Microsoft?

De afgelopen 10 jaar heeft Microsoft aanzienlijke verbeteringen gebracht aan Microsoft 365, waaronder SharePoint en Teams. Nu, voor het eerst in een decennium, verhoogt Microsoft de prijzen en introduceert aangepaste abonnementsvoorwaarden. Belangrijke veranderingen zijn in aantocht, die we bespreken in onderstaande One Pager.

Meer weten?

Benieuwd naar wat onze Modern Workplace voor jouw organisatie kan betekenen?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.