Moving you forward
0174 350 350Contact

Blijf leren en optimaliseer jouw ICT als zorgorganisatie!

Adoptie & Change in de zorgbranche

Voor organisaties in de zorgbranche van belang om te beseffen dat adoptie van technologie geen optie is, maar een vereiste voor succes. Een succesvolle digitale transformatie vereist een balans tussen technologie, processen en menselijk gedrag. Om het meeste uit technologie te halen, is continue aandacht voor gebruikersadoptie essentieel.

Download de whitepaper

De eerste stap

naar digivaardige zorgmedewerkers
Overstappen en doorpakken

Succesvolle ICT in de zorg door Adoptie

Voor organisaties in de zorgbranche die overstappen op een nieuwe ICT-omgeving is het belangrijk om te beseffen dat de echte verandering voor medewerkers pas begint na de implementatie. Het goed samenwerken met Microsoft 365 en Teams, een nieuwe telefonie-oplossing en een aangepast security-beleid vraagt om aandacht, zowel voor als na de overstap. Adoptie is daarom essentieel voor het succesvol implementeren en benutten van een nieuwe ICT-omgeving.

Zorg voor een kennismaking met Microsoft 365 aan het begin van het traject en zorg voor opvolging en training na de start om het maximale uit de ICT-omgeving te halen. Adoptie is daarom niet alleen belangrijk bij de overstap, maar ook bij het doorpakken en succesvol zijn op de lange termijn.

Hoe staat jouw organisatie ervoor?

Verandering zonder adoptie is geen optie

Organisaties digitaliseren in hoog tempo. Veel organisaties zijn daarom overgestapt op Microsoft 365 of hebben deze keuze een tijd terug al gemaakt. Maar het aanschaffen van de licentie is één ding, het zo effectief mogelijk gebruik maken van Microsoft 365 is een tweede. In de Adoptie & Change Quick Scan stellen we verschillende vragen over 4 belangrijke onderwerpen. Hiermee krijgen we een goed inzicht in de huidige situatie van jouw organisatie. Op basis van dit inzicht, kunnen wij een advies uitbrengen wat op maat gemaakt is voor jou.

Adoptie-as-a-service

Speciale aandacht voor digivaardigheid en optimalisatie

Adoptie gaat verder dan alleen het trainen bij de implementatie van een nieuwe ICT-infrastructuur. Je krijgt pas echt grip op de tools wanneer je ermee aan de slag gaat. Het is daarom van groot belang om ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden van medewerkers, het verankeren en optimaliseren van de nieuwe werkwijze en het onderhouden van de Microsoft 365-omgeving.

Adoptie-as-a-Service speelt hierop in door middel van tools en trainingen die specifiek zijn afgestemd op de gebruikers. Daarnaast wordt consultancy geboden om de Microsoft 365-omgeving te optimaliseren en de nieuwe werkwijze te waarborgen. Op deze manier haal jij en jouw medewerkers het maximale uit jullie ICT-omgeving.

Meer lezen over hoe jouw medewerkers kunnen leren en bijblijven?

Lees verder

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)