Moving you forward
0174 350 350Contact

KPN Health

Digitale oplossingen en ICT voor de zorg

De zorg is een sector waarbij ICT van groot belang is voor de dienstverlening. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat wij officieel KPN Health Certified Partner zijn. Als zorgverlener kun je bij ons rekenen op slimme, op maat gemaakte oplossingen om grip te krijgen en te houden op jouw digitale zorg.

Grip op digitale zorg

samen met KPN Health
Veneco als KPN Health Certified Partner voor de beste zorg

KPN Health's oplossingen op maat voor jouw organisatie

Wij geloven we in de kracht van digitale oplossingen voor de zorg. Als exclusieve KPN Health Certified Partner in Nederland, bieden wij oplossingen op maat voor jouw organisatie. Bij ons praat je met experts die begrijpen wat er bij jou speelt en wat belangrijk is voor jouw dienstverlening. Zo werken we samen aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en toegankelijke zorg.

Whitepapers

Klantcase | Van der Valk Systemen

Hoe hebben we Van der Valk Systemen vooruit geholpen?

Lees meer
Klantcase | Prins Group

Prins Group vertrouwt op Venéco als IT- en telecom partner

Lees meer
Klantcase | Ecclesia

Klantcase | Ecclesia

Lees meer
Onze aanpak

De digitale toekomst van de zorg

Wij helpen zorgorganisaties met hun digitale transformatie. Zo geloven wij dat digitale innovatie bijdraagt aan verbetering van patiëntveiligheid, medewerkerstevredenheid en kwaliteit van de zorg. We snappen dat digitalisering ook vragen oproept, zoals samenwerking met andere zorgverleners en de nieuwe rol van patiënten.

Onze expertise ligt in veilige informatie-uitwisseling in de zorg, waarmee we zorgorganisaties op verschillende manieren kunnen ondersteunen. Als expert in digitale infrastructuur en met een rijke ervaring en expertiseontwikkeling in diverse sectoren, zijn we in staat om realistische randvoorwaarden te stellen en samen met organisaties het transformatieproces van A tot Z te doorlopen.

Jouw keuze

Digitale transformatie in de zorg

Wij begeleiden en ondersteunen je bij elke stap van de digitale transformatie. Hiervoor bieden wij een breed scala aan diensten en oplossingen. Een selectie hiervan laten we graag aan je zien en toelichten

  • We helpen je bij de ontwikkeling van jouw strategie, zowel voor de digitale transformatie als voor de onderliggende ICT.
  • We maken samenwerking in een beveiligde omgeving (zorgcloud) mogelijk: tussen zorginstellingen, professionals, patiënten én ICT- leveranciers.
  • In onze digitale werkomgeving brengen we goed beveiligd mensen, informatie en middelen bij elkaar (zorgwerkplek), zowel voor ziekenhuizen als in de VVT-sector (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg)
  • We verzorgen veilige data-uitwisseling tussen cliënten en zorgverleners: e-mailen, chatten en videobellen, met computer, tablet of smartphone.
Wat speelt er in de zorg?

Actuele thema's en onze oplossingen

Meer weten over digitalisering in de zorg?

We adviseren je graag over de ideale KPN Health-inrichting van jouw organisatie. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.