Moving you forward
0174 350 350Contact

HP Synergy Partner

Meer dan computers en printers

Als HP Synergy Partner behoren wij tot de top van HP's partners en beschikken wij over de nodige expertise om je van deskundig advies te voorzien. Wij begrijpen dat je alleen het allerbeste wilt voor je organisatie en werknemers, en daarom werken wij met HP samen aan hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare oplossingen.

Over het HP partnership

Samenwerken voor een duurzame en rechtvaardige wereld

Als gecertificeerde partner van HP voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van Hewlett Packard (HP) voor haar verkoopnetwerk. Wij zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan alle criteria. Als partner blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen door middel van training en bijscholing. Hierdoor kunnen we u altijd nauwkeurig en betrouwbaar advies geven over de functionaliteit, gebruiksgemak, betrouwbaarheid, snelheid en kosteneffectiviteit van printoplossingen.

Een Oproep tot Gezamenlijke Actie

Samenwerken voor een duurzame wereld

"Ons doel is om met onze partners samen te werken om een ​​meer circulaire en koolstofarme economie te stimuleren, een meer diverse, inclusieve en rechtvaardige toeleveringsketen te cultiveren en de vitaliteit en veerkracht van lokale gemeenschappen te verbeteren.

De kracht en het bereik van ons ecosysteem zijn substantieel en door onze partners mee te nemen op deze reis, kunnen we samenwerken om een ​​duurzamere en rechtvaardigere wereld te creëren.”

Nico de Goede | Strategic Partner Business Manager

Impact op klimaat, mensenrechten en digitale gelijkheid

Onze toewijding aan duurzaamheid

De HP-filosofie is gebaseerd op duurzaamheid, wat betekent dat het hele leven van een product in overweging wordt genomen.

Door voortdurend te werken aan het verbeteren en uitbreiden van hun duurzaamheidsinspanningen, toont HP zijn toewijding aan de planeet.

Als een toonaangevend IT-bedrijf op wereldwijde schaal, is het vanzelfsprekend dat HP-producten met zorg voor het milieu worden geproduceerd. Als klant kun je erop vertrouwen dat HP zich inzet voor duurzaamheid.

Meer duurzaamheid bij HP

Hoe Venéco’s partner HP aan een duurzame en rechtvaardige wereld werkt 

HP heeft een indrukwekkende ambitie, namelijk om tegen 2030 het meest duurzame en meest rechtvaardige technologiebedrijf ter wereld te zijn. De drie pijlers die hierbij centraal staan, zijn: het bestrijden van de klimaatverandering, het beschermen van mensenrechten en het versnellen van digitale gelijkheid. Hoe deze ambitie vorm krijgt, ook in ons strategisch partnership met HP, vertelt Erik Moltzen, sustainability manager bij HP voor de Benelux, in deze blog.

Meer weten over HP en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.