Moving you forward
0174 350 350Contact

Apple Authorized Reseller

De Apple-expert van Nederland

Sinds april 2024 heeft Venéco de officiële status van Apple Authorized Reseller gekregen, een erkenning die slechts aan een handvol geselecteerde partners wordt toegekend. Deze benoeming onderstreept de diepgaande expertise van Venéco op het gebied van Apple-producten en -diensten. Of het nu gaat om het verstrekken van advies over implementatie of het leveren van hoogwaardige hardware, Venéco staat paraat als uw vertrouwde Apple Authorized Reseller voor zakelijke telecommunicatie en ICT-oplossingen.

Apple’s nieuwste technologie

binnen handbereik
Technologie voor iedereen

De betrouwbare partner voor technologie en innovatie

Apple stelt strenge eisen aan haar partners, en wij zijn bijzonder trots om te kunnen zeggen dat we een Apple Authorised Reseller zijn. Dankzij dit partnerschap profiteren onze klanten van onze diepgaande kennis en expertise, waardoor ze erop kunnen vertrouwen dat alles perfect geregeld is voor hun organisatie. Onze reputatie in de markt wordt gekenmerkt door een hoog niveau van kennis, vaardigheden en een passie voor technologie en innovatie. Als Apple Authorised Reseller krijgen we exclusieve trainingen van Apple en hebben we toegang tot hun uitgebreide kennisbank, waardoor onze expertise altijd up-to-date is.

Apple ontwikkelt producten en diensten die medewerkers productiever maken dan ooit tevoren. De geavanceerde functies op het gebied van beveiliging, beheer en identiteit maken de implementatie van Apple devices eenvoudiger dan ooit. De nieuwste platformtechnologieën ondersteunen ook de ontwikkeling van (eigen) zakelijke apps, terwijl de App Store toegang biedt tot een breed scala aan zakelijke apps.

Apple creëert technologie waarmee mensen op hun eigen, favoriete manier kunnen werken. Daarom beschouwen wij de Apple iPhone, iPad en Mac als de beste apparaten voor zakelijk gebruik. Ze stellen gebruikers in staat om altijd en overal productief te zijn, effectief samen te werken en creatieve oplossingen te bedenken.

Bovendien zijn Apple producten bekend om hun intuïtieve gebruikservaring, wat ze voor iedereen prettig in het gebruik maakt. Venéco biedt uitgebreide ondersteuning bij de uitrol, implementatie en het gebruik van deze apparaten binnen iedere organisatie. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat alles altijd probleemloos werkt, zonder dat ze zich er zorgen over hoeven te maken.

webportal

Apple Business Manager

Het beheer en de configuratie van Apple devices is eenvoudig in te regelen met Apple Business Manager. Het werk snel en intuïtief, maar het is ook flexibel, waardoor het flinke tijdsbesparingen op kan leveren. Daarnaast krijgt iedereen toegang tot de tools die hij of zij nodig heeft om het werk op een prettige en veilige manier uit kan voeren.

Apple Business Manager is de webportal waarmee je gebruikers eenvoudig kunt ondersteunen in het veilig in gebruik nemen van devices in combinatie met Mobile Device Management. Zo geef je gebruikers gemakkelijk toegang tot de verschillende Apple diensten, meld je devices aan en bepaal je welke apps er gedistribueerd worden. En dat allemaal vanaf één plek.

Flexibel betalen voor het gebruik

Apple Financial Services

Apple maakt producten die technologie naar een steeds hoger niveau tillen. Ze weten je elke keer weer te verbazen met hun nieuwste producten en het liefst zou je die dus altijd binnen  je organisatie willen gebruiken.

Vanaf nu is het mogelijk om via Venéco de nieuwste Apple technologie binnen jouw organisatie te gebruiken zonder een eenmalige investering te hoeven doen, namelijk via Apple Financial Services. Voor een vast bedrag per maand gebruik je alle Apple devices die je nodig hebt. Daarnaast is het mogelijk om ook alle bijbehorende diensten en services via diezelfde maandelijkse factuur te betalen. Helder en overzichtelijk.

Meer weten over Apple en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.