Moving you forward
0174 350 350Contact

Zakelijke MKB TV

Communiceer helder en gemakkelijk (bedrijf)informatie

Maak het wachten in jouw pand aangenaam door zakelijke televisie in te zetten en bezoekers te informeren over de organisatie, landelijk nieuws of nieuws uit de regio. Een eenvoudig en effectief communicatiemiddel waarmee de organisatie direct goed wordt voorgesteld. Zakelijke televisie is de oplossing.

Haal het meest uit de schermen op kantoor

Combineer tv-kijken met het vertonen van bedrijfsinformatie

Overal kunnen medewerkers, klanten en bezoekers geïnformeerd en/of geëntertaind worden. Zakelijke televisie is dé manier om de klantervaring te verrijken, goed gastheerschap te tonen en biedt amusement, de nodige ontspanning en is een effectief communicatiemiddel over de organisatie.

Een veelgebruikte schermcombinatie is zakelijk informeren en tv-kijken. Gebruik de beeldschermen op kantoor of in de kantine om bezoekers, klanten en medewerkers te informeren, toon eigen content, het laatste nieuws óf kijk live televisie. Bij sportevenementen en nieuwsuitzendingen gebruik je het scherm als tv, aangevuld met je eigen informatiebanner. De rest van de tijd wordt het beeldscherm gebruikt voor narrowcasting, bedrijfsinformatie of eigen presentaties.

Voor wie is zakelijke tv

Zakelijk televisie is zeer geschikt voor grote organisaties, zorginstellingen, kleinere praktijken maar ook winkels en horeca- en recreatiegelegenheden. Het biedt een extra communicatiekanaal voor alle soorten zakelijke locaties, waarbij het aantal televisies per locatie kan variëren. Daarbij adviseren we graag welk zakelijk tv-abonnement geschikt is voor jouw organisatie en aansluit op jouw wensen en behoeften. Kortom, een tv-oplossing waar ieder bedrijf gebruik van kan maken.

De voordelen op een rij

  • Extra communicatiekanaal richting bezoekers en medewerkers
  • Interactief televisiekijken op zakelijke locaties
  • Gebruikmaken van zakelijk functionaliteiten, zoals tekstbanners, het vertonen van bedrijfsinformatie en een eigen videokanaal
  • Plug en play tv-kijken door het hele pand, ook bij wisselende ruimtes
  • Entertainment voor eigen medewerkers en bezoekers
  • Op de hoogte blijven van nieuws tijdens tv-kijken met de lichtkrant opties

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.