Moving you forward
0174 350 350Contact

Klantcase | TMC

TMC maakt de overstap naar Teams-telefonie 

Hightech consultancy-organisatie TMC levert diensten aan toonaangevende technische bedrijven zoals ASML, NXP en Philips. TMC is overgestapt op Teams-telefonie in combinatie met een geavanceerde contactcenteroplossing. Niet alleen is het project in recordtempo opgeleverd, het voldoet volgens IT-directeur Ivo Muller ook volledig aan de verwachtingen. “Backoffice medewerkers doen hun werk nu efficiënter en met meer kwaliteit.” 

Lees hier meer

Bereikbaarheid en flexibiliteit

“Eind vorig jaar kampten we met een uitdaging bij de telefonieleverancier, wat een directe overstap noodzakelijk maakte,” vertelt Ivo. “Er is vervolgens meteen een plan van aanpak gemaakt op basis van onze eisen en wensen. Het hoofdnummer moest altijd bereikbaar zijn, medewerkers moesten flexibel en eenvoudig vanuit thuis kunnen samenwerken en de receptionistes moesten de flexibiliteit hebben om op locatie te werken met de bestaande oplossing. Het was een ‘nice to have’ als Microsoft Teams naadloos kon worden geïntegreerd met onze telefonie. Daarbij had de Belgische vestiging nog een oude on-premise telefooncentrale die idealiter zou worden gekoppeld aan de telefonieoplossing in Nederland.”

Toekomstgericht en stabiel platform

In dit project is ook meteen gekeken naar de plannen en wensen voor de toekomst. Ivo vervolgt: “Vanuit de filosofie van onze organisatie zochten we naar eenvoud in de oplossing. Op basis van goede gesprekken hebben we een stabiel platform ontwikkeld, gericht op beter en eenvoudiger beheer en meer flexibiliteit voor receptiemedewerkers. Nu ligt er een basis wat toekomstige groei van TMC mogelijk maakt, zelfs in het buitenland.”

Bellen via Teams Calling mét contactcenteroplossing

Ivo wordt enthousiast als hij kijkt naar waar TMC nu staat: “Sinds januari maken we gebruik van ons slim ingerichte netwerk, telefonieoplossing én hostingdiensten die de infrastructuur, trunks en koppeling met Microsoft Teams mogelijk maken. De verbindingen worden actief gemonitord en we krijgen support. Oproepen worden gerouteerd naar onze Microsoft-tenant. Onze medewerkers kunnen dus bellen zoals ze gewend zijn, maar nu via Teams.”

“Ook is een geavanceerde contactcenteroplossing geïmplementeerd. Hiermee profiteren we onder meer van sales-integratie met applicaties zoals Salesforce, regelt het contactcenter alle inkomende en uitgaande gesprekken, zijn de wachtrijen helder en worden oproepen gerouteerd naar een beschikbare agent.”

Bellen via Teams

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

We gaan graag in gesprek over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.