DE MODERNE WERKPLEK

5 redenen om nú over te stappen

DE MODERNE WERKPLEK

Flexibel inspelen op veranderingen

Alles verandert, snel en eigenlijk steeds sneller. De markt. De klanten. De medewerkers. De beleving van werk. De technologie. En het kan niet anders of je organisatie verandert ook. De Moderne werkplek – met de Office 365-applicaties en werken in de cloud – sluit aan bij al deze veranderingen. Er is een handvol goede redenen om juist nú de overstap te maken. 
#1 Je ziet kansen in de snel veranderende markt

De beleving van werken is afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Bij zowel jong als oud. Thuiswerken is normaal geworden, een goede work-life balance vanzelfsprekend. Medewerkers willen de vrijheid hebben om zelf hun werkdag praktisch in te delen. Voor de thuiswerkplek verwachten ze hoogwaardige faciliteiten. Kantoor is de creatieve hub waar ze ‘connecten’ met collega’s. En onderweg willen ze kunnen inspelen op urgenties. Digitale platforms en communities (zoals Yammer of SharePoint) zijn hun natuurlijke omgeving om kennis te delen en met elkaar verbonden te zijn. Van ICT verwachten ze dat het hen ondersteunt om vanaf verschillende plekken en devices (samen) te werken. Wie deze nieuwe beleving en stijl van werken faciliteert kan zijn medewerkers binden en behouden.

#2 Je wilt aanhaken bij de nieuwste ICT-ontwikkeling

Steeds opnieuw moeten investeren in de nieuwste ICT is verleden tijd. De Moderne Werkplek is technisch altijd up to date en groeit toekomstbestendig mee met de ontwikkelingen. Het biedt de perfecte basis voor verdere automatisering en innovatie. Zelfs voor een complete digitale transformatie, nu of straks, door het toevoegen van koppelingen met eigen systemen en applicaties. Daarnaast is het pro-actief beheer van de Moderne Werkplekken eenvoudig centraal te managen en te automatiseren. Migratie naar Office 365 en werken in de cloud geeft gemak en flexibiliteit. Het is toekomstbestendig en kostenefficiënt. En het biedt ruimte voor zorgeloos ondernemen.

#3 Je wilt medewerkers binden en behouden

De beleving van werken is afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Bij zowel jong als oud. Thuiswerken is normaal geworden, een goede work-life balance vanzelfsprekend. Medewerkers willen de vrijheid hebben om zelf hun werkdag praktisch in te delen. Voor de thuiswerkplek verwachten ze hoogwaardige faciliteiten. Kantoor is de creatieve hub waar ze ‘connecten’ met collega’s. En onderweg willen ze kunnen inspelen op urgenties. Van ICT verwachten ze dat het hen ondersteunt om vanaf verschillende plekken en devices (samen) te werken. Wie deze nieuwe beleving en stijl van werken faciliteert (met migratie naar Office 365 en werken in de cloud) kan zijn medewerkers binden en behouden.

#4 Je maakt je zorgen om veiligheid, privacy en compliance

Wet- en regelgeving rond digitale veiligheid, databeveiliging en privacy wordt steeds strenger; cyberrisico’s worden steeds groter. Het vraagt forse investeringen om je organisatie optimaal te beschermen en te voldoen aan alle veiligheidseisen. Maar niet met de Moderne Werkplek! Met de Moderne Werkplek met Microsoft 365 ben je compliant aan wet- en regelgeving. Dankzij automatische beveiliging tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en malware. En dankzij sterke inlogprocedures en ingebouwde hulpprogramma’s voor externe bedreigingen, datalekken en privacy. Mobiele apparaten kunnen bovendien op afstand worden gemonitord. De veiligheid van de Moderne Werkplek is altijd gewaarborgd, dankzij automatische updates en voortdurende innovaties.

#5 Je hebt behoefte aan nieuw talent

De arbeidsmarkt is krap en nieuwe talenten zijn jong en letterlijk ‘van een andere generatie’. Ongeveer 75% van de nieuwe medewerkers is digitaal autochtoon. Ze zijn groot geworden in een gedigitaliseerde wereld en staan 24/7 ‘aan’. Van hun werkgever verwachten ze vergelijkbare faciliteiten. Wil je je onderscheiden om nieuw talent aan te trekken, dan moet je de Moderne Werkplek kunnen aanbieden, met alle faciliteiten en mogelijkheden die de Office 365-applicaties en het werken in de cloud bieden. Sterker: werk je nog niet in de cloud, dan zet je jezelf als werkgever op achterstand.

We vertellen je hier hoe wij je kunnen helpen.
Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app