Chat with us, powered by LiveChat

Venéco laat zich in Vegas inspireren

Venéco laat zich in Vegas inspireren

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Venéco laat zich in Vegas inspireren

Tienduizenden Microsoft-experts uit meer dan 130 landen zijn deze dagen bij elkaar in Las Vegas, Nevada, voor de jaarlijkse Microsoft Inspire. En Venéco, gecertificeerd partner van Microsoft, is erbij!

Jaarlijks biedt Microsoft haar partners over de gehele wereld een meerdaagse inspiratiesessie aan. Daar worden in ‘core note sessies’ en workshops de lijnen naar de toekomst uitgezet. Welke richting gaat de digitale transformatie op? Wat worden de oplossingen van Microsoft? Wat kunnen we komend jaar verwachten aan technische en digitale innovaties? Ook zijn er mogelijkheden om één op één met experts van Microsoft na te denken over eigen oplossingen of over die van klanten. En natuurlijk kan er wereldwijd genetwerkt worden, want ‘Together, we achieve more’, zoals de slogan van dit jaar luidt.

In de cloudoplossingen van nu en van de toekomst zullen de diensten van Microsoft een steeds grotere plaats innemen. Zo ook in het dienstenaanbod van Venéco. Met de inspiratie vanuit Vegas kunnen we talloze nieuwe (maatwerk)oplossingen voor onze klanten ontwikkelen. U moet dus de toekomst van Venéco hebben!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!