Chat with us, powered by LiveChat

Venéco en WPK zakelijk door één deur

Venéco en WPK zakelijk door één deur

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Venéco en WPK zakelijk door één deur

De Westlandse Plantenkwekerij (WPK) stapt in april over op Venéco’s cloudoplossing MyEasyOffice. Vanaf dat moment kan WPK zorgeloos ondernemen en de installatie en het beheer van de ICT – van basisserver tot online werkplek – overlaten aan Venéco. ‘Zakelijk gaan we goed door één deur, maar op sportief gebied is dat wel anders!’, verklaart een woordvoerder van WPK.

Op sportief gebied zijn Venéco en WPK aan elkaar gewaagd. Waar Venéco hoofdsponsor is van handbalvereniging Velo, staat WPK als hoofdsponsor geheel achter handbalclub Westlandia. WPK: ‘We zijn elkaars rivalen op het gebied van sport en sponsoring, maar dat staat onze zakelijke verbintenis niet in de weg.’

Venéco biedt verschillende toekomstbestendige cloud-technologieën: van grote publieke platforms tot complexe private on-premise oplossingen, en van hybride-maatwerk tot de no-nonsense cloudoplossing MyEasyOffice. Altijd solide, stabiel, compliant, met betrouwbare data-opslag in eigen (Nederlandse) datacenters. En met 24/7 support. Wie ‘cloud’ zegt, zegt opgelucht ‘Venéco’!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!